ΣΤΙΛ

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη Meghan Markle πριν το Megxit


6 Μαρτίου 2020

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη Meghan Markle πριν το Megxit

H Δούκισσα του Sussex είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές royals. Από τότε που γνώρισε τον πρίγκιπα Harry, αρραβωνιάστηκαν και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας θαυμάζουμε τις εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται όλες από κομψότητα και ασύγκριτη θηλυκότητα.

Καθετί που επιλέγει να φορέσει η Meghan Markle γίνεται αμέσως ανάρπαστο στην αγορά, καθώς αμέτρητες γυναίκες θέλουν να μιμηθούν το στιλ της. Aγαπάει τα μίντι φορέματα με μήκος κάτω απ'ό το γόνατο και τις μεταξωτές φούστες, τις οποίες συνδυάζει με κασμιρένια ζιβάγκο ή κλασικά λευκά πουκάμισα.

Συχνά επιλέγει φορέματα αλλά και chic παλτό σε '50s γραμμή Α, ενώ δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα. Φυσικά τα παντελόνια έχουν ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα της Meghan όπως και κάθε γυναίκας, με το τζιν και τα κοστούμια να είναι η νούμερο ένα επιλογή της σε πολλές περιπτώσεις.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δημιούργησε μερικά ξεχωριστά outfits.

Κατά την παραμονή του βασιλικού ζεύγους στο παλάτι (και υπό τους όρους του πρωτοκόλλου), η Meghan έκανε μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Με αφορμή την πρώτης της (υπέροχη) εμφάνιση μετά το λεγόμενο Megxit, συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα looks της πριν από αυτό.

1. To color blocking

jenny.gr

 Από τις λίγες φορές που την είδαμε να τολμά έναν τόσο έντονο συνδυασμό, αυτό του μοβ με κόκκινο και ήταν απίστευτα stylish.

2.Το φόρεμα καμπαρντίνα

jenny.gr

Ξέρουμε πόσο λατρευει τα neutrals και τους γήινους τόνους και αυτό το total beige σύνολο με αμάνικο φόρεμα καμπαρντίνα είναι ιδανικό για το γραφείο. 

3. Aποχρώσεις της μόκας

jenny.gr

Πιστή στην παλέτα της μόκας και καραμέλας, η εμφάνιση της με σοκολατί slip skirt μάς έμεινε αξέχαστη.

4. Το μπλε φόρεμα με boatneck

jenny.gr

Το boatneck ντεκολτέ είναι από τα αγαπημένα της στοιχεία σε ένα φόρεμα, καθώς αποκαλύπτει διακριτικά του ώμους και της ταιριάζει.

5. To ζωηρό κίτρινο

jenny.gr

Το look της με κίτρινο μίντι φόρεμα είναι από τα αγαπημένα μας. Aγκάλιαζε τέλεια τη σιλουέτα της και έδειχνε φρέσκο και νεανικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.