ΣΤΙΛ

H Μeghan Markle αποχαιρετά τη Βρετανία με την πιο classy και chic εμφάνιση


12 Μαρτίου 2020

H Μeghan Markle αποχαιρετά τη Βρετανία με την πιο classy και chic εμφάνιση

H Meghan Markle εκπλήρωσε την τελευταία της ατομική δέσμευση ως royal: τη συνάντηση με την Ένωση Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων, σε μια ιδιωτική συγκέντρωση στο παλάτι του Buckingham. Η Meghan μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στον επίσημο λογαριασμό του Sussex Royal στο Instagram. Δημοσίευσε ένα βίντεο της συνάντησης της με φοιτητές από την οργάνωση. Η ACU, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, αποτελείται από περισσότερα από 500 κολέγια και πανεπιστήμια από τις χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι αφιερωμένη στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για την τελευταία της εμφάνιση, επέλεξε ένα κομψό και σοφιστικέ φόρεμα σε ένα από τα χρώματα που αγαπά, που δεν είναι άλλο από το navy blue

To πλεκτό, crepe, midi φόρεμα είχε το πιο εντυπωσιακό δέσιμο στον λαιμό και ανήκει στο brand Scanlan Theodore. Το συνδύασε με μπλε σουέντ γόβες Aquazzura, ενώ κρατούσε clutch στην ίδια απόχρωση.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε sleek low ponytail, ενώ τα κρεμαστά σκουλαρίκια της σε τόνους του ροζ χρυσού και με διαμάντια φώτισαν το σύνολο. Η εικόνα της για ακόμα μία φορά ήταν διαχρονικά elegant και υπέροχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.