ΣΤΙΛ

Η Victoria's Secret παρουσιάζει την πρώτη καμπάνια με trans, plus sized και μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας


Μάρθα Κουμπάνη

24 Μαρτίου 2020

Η Victoria's Secret παρουσιάζει την πρώτη καμπάνια με trans, plus sized και μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας

Το διάσημο Brand εσωρούχων Victoria's Secret επέστρεψε με νέα -διαφορετική από κάθε άλλη φορά - καμπάνια.

Την περασμένη χρονιά η Victoria's Secret αναγκάστηκε να ακυρώσει το fashion show που ξεκίνησε το 1995 - μετά από κατηγορίες ότι δεν κατάφερε να προστατεύσει τα μοντέλα του από σεξουαλική κακομεταχείριση.

Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, ο Leslie Wexner, ο άνθρωπος που έβαλε την εταιρεία στον χάρτη πίσω στη δεκαετία του '80, παραιτήθηκε από τον CEO της L Brands τον περασμένο μήνα εν μέσω διερεύνησης της σχέσης του με τον σεξουαλικό δράστη, Jeffrey Epstein.

Και η μάρκα δεν έχει ακόμη ορίσει διάδοχο στον πρώην δημιουργό της Ed Razek, ο οποίος εγκατέλειψε την εταιρεία για την οποία εργαζόταν για 36 χρόνια. Η εταιρία παρόλα αυτά προχωράει και παρουσιάζει μια διαφορετική απαλλαγμένη από στερεοτυπικά πρότυπα καμπάνια για την άνοιξη του 2020, στηρίζοντας το diversity.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν το πρώτο transgender μοντέλο της Victoria's Secret, Valentina Sampaio. Η 51χρονη Helena Christensen, η οποία έγινε Άγγελος το 1997, πρωταγωνιστεί και εκείνη στην καμπάνια και ήταν η βασική φωτογράφος της.

Το εμπορικό σήμα ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1977 και κυκλοφόρησε το πρώτο show το 1995. Μέχρι το 1999 το show είχε ήδη συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο θεατές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.