ΣΤΙΛ

To κόλπο που θα αναδείξει τα σύνολά σας και θα χαρίσει λάμψη ακόμα και μέσα στο σπίτι


27 Μαρτίου 2020

To κόλπο που θα αναδείξει τα σύνολά σας και θα χαρίσει λάμψη ακόμα και μέσα στο σπίτι

Οι συνθήκες της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες για όλους. Με όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω η μόδα και το στιλ είναι το τελευταίο που μας απασχολεί και το καθημερινό ντύσιμο είναι τόσο απλό που ποτέ δεν ήταν πιο δύσκολο!

Τι φοράς τόσες μέρες συνεχόμενα στο σπίτι. Tώρα συνειδητοποιούμε πόσο το ντύσιμο και το styling μας κινητοποιεί καθημερινά, μας εκφράζει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία μας. Πώς όμως γίνεται αυτό όταν το μόνο που φοράμε είναι πιτζάμες και ναι, μεν άνετα αλλά συχνά πρόχειρα ρούχα;

Πρώτον, ξεκινήστε να φοράτε τα πιο cozy και αγαπημένα σας κομμάτια, ακόμα κι αν δεν βλέπει κανένας απολύτως. Το κάνετε για εσάς. Τracksuits, πλεκτά co-ords, τζιν και τα πιο εντυπωσιακά leggings είναι ιδανικά για αυτή την κάπως αμήχανη περίσταση.

Υπάρχει άλλωστε, ένας τρόπος να τα αναδείξετε και κάθε μέρα να μοιάζουν διαφορετικά. Δεν είναι άλλος από τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.

Τα κορίτσια της μόδας το γνωρίζουν καλά και φορούν τα πιο λαμπερά κομμάτια ακόμα και στο σπίτι, γιατί χαρίζουν προσωπικότητα σε κάθε outfit. Aσήμι, χρυσός αλλά και faux κοσμήματα γίνονται τώρα οι σύμμαχοί σας ενάντια στην πλήξη και τα καραντίνα blues.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.