ΣΤΙΛ

Royals με ροζ κοστούμι: Aπό την Kate στη Letizia της Ισπανίας αυτό είναι το fashion staple που επιλέγουν οι γαλαζοαίματες


29 Μαρτίου 2020

Royals με ροζ κοστούμι: Aπό την Kate στη Letizia της Ισπανίας αυτό είναι το fashion staple που επιλέγουν οι γαλαζοαίματες

Οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας αποτελούν είδωλα της κομψότητας και συχνά γίνεται οι μούσες μας για elegant και αριστοκρατικές εμφανίσεις. Εκτός από την Κate Middleton και την Meghan Markle της Aγγλίας, γαλαζοαίματες από διαφορετικά βασίλεια διεκδικούν τον τίτλο της πιο chic παρουσίας. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πως επιλέγουν ένα συγκεκριμένο και πολύ stylish σύνολο. Συγκεκριμένα, αποθεώνουν το ροζ κοστούμι. To ροζ είναι το χρώμα που συμβολίζει τη χάρη, την αισιοδοξία, την κομψότητα, τη γλυκύτητα, την τρυφερότητα και την παιδικότητα.

Kate Middleton , βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας το έχουν λατρέψει.

Πρόσφατα είδαμε την Κέιτ Μίντλετον να φοράει ένα οικονομικό ροζ κοστούμι από τα Marks and Spencer, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο νότιο Λονδίνο.

Τα παστέλ χρώματα είναι ρομαντικά και αποπνέουν θηλυκότητα.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, η οποία θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες, έχει φορέσει ροζ κοστούμι.

jenny.gr

Το ίδιο και η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.