ΣΤΙΛ

Δουλεύετε από το σπίτι; 4 glam στιλιστικά tips από την Coco Chanel


Μάρθα Κουμπάνη

6 Απριλίου 2020

Δουλεύετε από το σπίτι; 4 glam στιλιστικά tips από την Coco Chanel

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να εργαστείτε από το σπίτι τις τελευταίες εβδομάδες, τα sweatpants και οι PJs πιθανότατα έχουν γίνει το go-to στιλ σας, το οποίο ταιριάζει με τη διακόσμηση του καθιστικού ή του τακτοποιημένου γραφείου σας. Ωστόσο, αν αισθάνεστε κι εσείς ότι αρχίζετε και βαριέστε και θέλετε να αναδείξετε τα #workfromhome looks σας, η Coco Chanel θα γίνει η μούσα σας.

Εδώ, πέντε τεχνάσματα #WFH styling από την Mademoiselle Chanel. Με αυτά θα ξεχωρίσετε στο επόμενο online meeting και όχι μόνο.

Το μετάξι είναι πάντα μια καλή επιλογή

Είτε είναι ένα μεταξωτό σύνολο πιτζάμας, μια ρόμπα ή ένα slip dress, αποδεικνύεται το απόλυτο luxe και ταυτόχρονα άνετο υλικό για να σας κάνει να νιώσετε σαν αστέρι του Χόλιγουντ. Συνδυάστε με κοσμήματα και είστε έτοιμες.

Δοκιμάστε ένα κοστούμι

Εάν η τηλεδιάσκεψη απαιτεί κάτι πιο έξυπνο από ένα απλό φούτερ ή μεταξωτό τοπ, επιλέξτε κάτι λινό, καθώς είναι μια καλή επιλογή και sofa friendly. Ποντάρετε σε άνετες και slouchy γραμμές. 

jenny.gr


Προσθέστε ένα αξεσουάρ 

Η Coco Chanel  αγαπούσε τους φιόγκους στα μαλλιά της. Αποπνέουν παριζιάνικη κομψότητα, ρομαντισμό και θηλυκότητα, οπότε γιατί όχι;

Πέρλες

Tα κοσμήματα από πέρλες είναι διαχρονικά και η Coco το γνώριζε καλά αυτό. Είναι επίσης από τις τάσεις που έχουμε λατρέψει τις τελευταίες σεζόν και χαρίζουν την απαραίτητη δόση πολυτέλειας στην νέα αυτή καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.