AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΣΤΙΛ

Το κομμάτι κλειδί κάθε ντουλάπας που συνθέτει τα πιο κομψά #wfh σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

18 Απριλίου 2020

Το κομμάτι κλειδί κάθε ντουλάπας που συνθέτει τα πιο κομψά #wfh σύνολα

Πολλά από τα ρούχα που έφτασαν στα καταστήματα αυτόν τον μήνα σχεδιάστηκαν για να φοριούνται σε γάμους, cocktail bars και καλοκαιρινές εκδηλώσεις, ωστόσο η πανδημία είχε άλλα σχέδια.

Ένα από τα αντικείμενα που αναδεικνύεται ως ξεχωριστό κομμάτι για τη σεζόν ήταν ένα μπλε πουκάμισο Oxford από το brand The Row. Το μόνο που φοράω προσωπικά για τις τηλεδιασκέψεις και την εργασία από το σπίτι και βλέπω και άλλα άτομα να φορούν, είναι ένα oversized, κλασικό πουκάμισο . Η υπερμεγέθης, χαλαρή εφαρμογή τους τα κάνει άνετα και χαλαρά, καθώς συνδυάζονται αρμονικά και με φούστες midi ή τζιν ή φαρδιά παντελόνια, καθιστώντας τα ένα εύκολο outfit για όσο #μένουμε_σπίτι.

Το πιο δημοφιλές look είναι το λευκό πουκάμισο μέσα από τζιν σε ίσια γραμμή, αλλά και σε αποχρώσεις του μπλε, φορεμένα με πλεκτά. Εμείς βρήκαμε πώς φορούν τώρα το all time classic trend οι πιο στιλάτες γυναίκες. Εσείς δεν έχετε παρά να τις αντιγράψετε για να δημιουργήσετε minimal σύνολα με παριζιάνικο αέρα.