ΣΤΙΛ

Η νέα It Bag έχει ιδιαίτερο σχήμα και όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία


Μάρθα Κουμπάνη

26 Απριλίου 2020

Η νέα It Bag έχει ιδιαίτερο σχήμα και όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία

Κάθε τόσο μία καινούργια It Bag κάνει την εμφάνισή της, ξεκινώντας από το Instagram και στη συνέχεια στις μεγάλες λεωφόρους του στιλ. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε μία μικρή, δομημένη shopping bag που μας κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο με το σχήμα της όσο και με το εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, όνομά της.

Η Μedea, είναι εμπνευσμένη από τη μυθολογική μάγισσα Μήδεια, της οποίας ο μύθος είναι γνωστός. Ήταν η κόρη του βασιλιά της Κολχίδας Αιήτη και της Ωκεανίδας Ιδυίας ή Εκάτης. Από τη θεία της, Κίρκη, είχε μάθει την τέχνη της μαγείας, την οποία χρησιμοποιούσε σ' όλη την ζωή της. Σκότωσε τα δύο της παιδιά Φέρητα και Μέρμερο, που είχε αποκτήσει με τον Ιάσονα σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Το αξεσουάρ με το όνομα της είναι δημιούργημα των δίδυμων αδελφών Giulia και Camilla Venturini. Το καλλιτεχνικό δίδυμο δημιουργεί τσάντες, οι οποίες κατασκευάζονται στη Βερόνα, σε οκτώ διαφορετικά χρώματα και τέσσερα μεγέθη, που κυμαίνονται από μία πολύ μικρή μέχρι μια υπερμεγέθη έκδοση που ταιριάζει σε μια απολαυστική shopping bag.

“Πάντα αγαπούσαμε τις τσάντες και θα ξοδεύαμε χρήματα σε εκείνες αντί για ρούχα, έτσι σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μια πολύ ωραία δερμάτινη τσάντα σε σχήμα shopper”, λένε.

Την Medea έχουμε δει στα χέρια της Rihanna, Kaia Gerber, Gigi Hadid και της Emily Ratajkowski και κάτι μας λέει πως θα τη δούμε σε ακόμα περισσότερες star.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.