ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton έβαλε το πιο δροσερό και ανοιξιάτικο φόρεμα από μετάξι -Σε βίντεο για διαγωνισμό φωτογραφίας


7 Μαΐου 2020

Η Kate Middleton έβαλε το πιο δροσερό και ανοιξιάτικο φόρεμα από μετάξι -Σε βίντεο για διαγωνισμό φωτογραφίας

Η Kate Middleton θα εμφανιστεί στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή This Morning προκειμένου να συζητήσει το νέο φωτογραφικό της project, Hold Still, με επίκεντρο την αντίδραση του κοινού στην πανδημία του κορωνοϊού. Η Δούκισσα του Cambridge και η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, της οποίας η Kate είναι προστάτιδα, κάλεσαν μέλη του κοινού να υποβάλουν τις δικές τους φωτογραφίες για να προβληθούν σε μια «εικονική έκθεση», αργότερα φέτος. Οι φωτογραφίες, όπως εξήγησε δελτίο τύπου, πρέπει να ανταποκρίνονται σε ένα από τα τρία θέματα: "Βοηθοί και ήρωες", "Η νέα κανονικότητα" ή "Πράξεις καλοσύνης".

"Ενώ οι ζωές πολλών ανθρώπων είναι σε αναμονή, υπάρχουν μερικοί που εργάζονται σκληρότερα από ποτέ και άλλοι που υπομένουν την αναταραχή των κακουχιών και των απωλειών", ανέφερε η δήλωση τoυ National Portrait Gallery. "Το Hold Still θα τραβήξει ένα στιγμιότυπο του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου αυτή τη στιγμή, δημιουργώντας ένα συλλογικό πορτρέτο του έθνους μας που θα αντικατοπτρίζει την ανθεκτικότητα και την ανδρεία, το χιούμορ και τη θλίψη, τη δημιουργικότητα και την καλοσύνη, την ανθρώπινη τραγωδία και την ελπίδα, καθώς διατηρούμε ακόμα το καλό άλλων, γι΄ αυτό γιορτάστε αυτούς που συνέχισαν, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. "

Για την προ-ηχογραφημένη συνέντευξή της στο This Morning, η Kate φόρεσε ένα κίτρινο μεταξωτό φόρεμα με λουλούδια από το British brand Raey.

Το φόρεμα έγινε αμέσως sold out, ωστόσο θα αντιγράψουμε το look της, το οποίο ήταν girly και δροσερό, ιδανικό για την άνοιξη. Τέλος επέλεξε τα αγαπημένα της χρυσά, κρεμαστά σκουλαρίκια Catherine Zoraida σε σχήμα φύλλου. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και πολύ φυσικό.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.