ΣΤΙΛ

Η Vera Wang φωτογραφίζεται στα 70 της με high fashion ρούχα και κανείς δεν πιστεύει πόσο νέα δείχνει


12 Μαΐου 2020

Η Vera Wang φωτογραφίζεται στα 70 της με high fashion ρούχα και κανείς δεν πιστεύει πόσο νέα δείχνει

Η Vera Wang δεν αφήνει τo social distancing να την εμποδίσει να διασκεδάσει με τη μόδα. Την περασμένη εβδομάδα, η σχεδιάστρια εμφανίστηκε με πολλές εμφανίσεις υψηλής μόδας κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης στο σπίτι της στο Μαϊάμι - και το Διαδίκτυο ενθουσιάστηκε αφού είδε τους τονισμένους κοιλιακούς, τα χέρια και τα πόδια της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη σχεδιάστρια νυφικών των celebrities είναι 70 ετών, με τόσο λαμπερή επιδερμίδα και καλλίγραμμο κορμί.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Wang φοράει ένα πορτοκαλί αθλητικό σουτιέν, Palm Angels και ένα λευκό τζιν σορτς. Επέλεξε κάτι πιο επίσημο για τη δεύτερη εμφάνισή της: ένα εντυπωσιακό gown σε πορτοκαλί, μαύρα μποτάκια, μια ταιριαστή πορτοκαλί μάσκα προσώπου και ένα χοντρό ασημένιο κολιέ.

«Πες μας ποια είναι η πηγή της νεότητας;», είπε ένας θαυμαστής, ενώ ένα άλλο άτομο αστειεύτηκε, "Πείτε μας τα μυστικά σας".

«Κοιλιακοί για μέρες», έγραψε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάτω από τη φωτογραφία.

Ένας άλλος απλώς έγραψε, «70;! 😭. "

"Έχοντας από πάντα, εμμονή με τα κολάν, είχα την ευκαιρία να πειραματιστώ με ρούχα, κάτι που ακόμη και μία σχεδιάστρια μόδας σπάνια έχει την πολυτέλεια να κάνει", λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS