ΣΤΙΛ

Muriel Brandolini: H κορυφαία διακοσμήτρια ξετυλίγει την προσωπικότητα της στο Ζeus + Dione


26 Μαΐου 2020

Muriel Brandolini: H κορυφαία διακοσμήτρια ξετυλίγει την προσωπικότητα της στο Ζeus + Dione

Το ελληνικό fashion brand της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα είναι γνωστό εδώ και χρόνια στην διεθνή fashion Κοινότητα για την μινιμαλιστική αισθητική και τις αιθέριες γραμμές. Στα πλαίσια του project  "Curated by" το site του Ζeus + Dione φιλοξενεί μία ακόμα σημαντική γυναικεία προσωπικότητα, αυτή της interior designer Muriel Brandolini.

H σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, η Muriel Brandolini, δεν μπορεί να εμμείνει στην τελειότητα. Επηρεασμένη από τη κληρονομιά της από το Βιετνάμ, τη Βενεζουέλα και τη Γαλλία και ενημερωμένη από τα ταξίδια της, η κοσμοπολίτικη αισθητική της Μουριέλ, η αισθητική Haute-bohemian - είναι ένα μείγμα εξωτισμού, εκλέπτυνσης και φαντασίας που υποστηρίζεται από το χαρακτηριστικό μείγμα μοτίβου και χρώματος - είναι το προϊόν της διαίσθησης περισσότερο.

Για την Muriel, η αίσθηση του γούστου συμβαδίζει με την αίσθηση της περιπλάνησης. Αυτό που κάνει τη δουλειά της να ξεχωρίζει, ως διακοσμήτρια, καθώς και ως σχεδιάστρια υφασμάτων, ενδυμάτων και επίπλων, είναι το γνήσιο πάθος για τη ζωή. Έχοντας έντονο χρώμα, ενεργή φαντασία και ταλέντο στην ανάμιξη στιλ και περιόδων, η δουλειά της είναι έντονη, παιχνιδιάρικη και πολυεπίπεδη, αλλά αντανακλά τον τρόπο ζωής των πελατών της.

jenny.gr

Πώς θα ορίζατε τον εαυτό σας με τρεις λέξεις;

Αυθόρμητο, πολύχρωμο και ενεργητικό.

Από ποια είδωλα τέχνης / σχεδιασμού / στιλ εμπνέεστε περισσότερο;

Madeleine Castaing και Renzo Mongiardino.

Με ποιο χρώμα είστε ερωτευμένη αυτήν τη στιγμή;

Tobacco.

Ένα διαχρονικό σχέδιο που σας ανήκει;

Μια κονσόλα του Axel Einar Hjorth.


Τι αξεσουάρ έχετε εδώ και πολλά χρόνια;

Τα διαμάντια μου.

Ποιο είναι το κομμάτι της ντουλάπας σας που φοράτε περισσότερο;

Τα καφτάνια Jelabas

Το προϊόν ομορφιάς που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό;

Η κρέμα μου Caudalie Premier Cru

 

Πήγη φωτογραφιών: Zeus+Dione

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.