ΣΤΙΛ

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στην επιλογή μαγιό και δεν μας κολακεύουν


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουνίου 2020

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στην επιλογή μαγιό και δεν μας κολακεύουν

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τις διακοπές ή έστω την πιο κοντινή απόδραση σε κάποια παραλία.

Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν και κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας βρίσκει να αναζητάμε το τέλειο σχέδιο.

Συχνά κάνουμε λάθη στην επιλογή μαγιό που μας αδικούν ή μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα στην παραλία.

Δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να προσέξετε για να αισθάνεστε και να δείχνετε θεές με το μαγιό σας στην παραλία.

1 Φοράτε το ίδιο εδώ και χρόνια

Ναι, αυτό το μαύρο μπικίνι ήταν τέλειο στο παρελθόν, όμως τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από ελαστικό, το οποίο χαλαρώνει και απλώνεται με την πάροδο του χρόνου. Ίσως είναι καιρός να πείτε αντίο σε αυτό και να καλωσορίσετε ένα νέο.

https://instagram.com/p/CAVYNdPF4mf/

2 Δεν επιλέγετε το στιλ με βάση την δραστηριότητα

Αν κι εσείς όπως πολλές γυναίκες, φοράτε το ίδιο μαγιό πάντα και παντού, από την ηλιοθεραπεία μέχρι το surf, είναι καιρός να μάθετε πως είναι λάθος.

Όταν πρόκειται για έντονη δραστηριότητα ή θαλάσσιο σπορ, δεν θέλετε το μπικίνι σας να λυθεί ή να φύγει εντελώς από την θέση του καθώς βουτάτε στο νερό. Υπάρχουν μαγιό ειδικά φτιαγμένα για σπορ, για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Προσφέρουν υποστήριξη και άνεση σε κάθε κίνηση σας ενώ αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες.

https://instagram.com/p/CBd5suIlu9e/

3 Τα bikini tops δεν προσφέρουν σωστή υποστήριξη

Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος έχουν ανάγκη για περισσότερη υποστήριξη στο πάνω μέρος του μαγιό. Στην αγορά θα βρείτε πολλές κομψές επιλογές σε πληθώρα σχεδίων.

4 Υποτιμάτε τα ολόσωμα

Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν και είναι ακόμα πιο κομψά και από τα μπικίνι. Θηλυκά, ρετρό, πολλές φορές ακραία sexy, μονόχρωμα και διαχρονικά ή με prints, σίγουρα θα βρείτε κάποιο να σας ταιριάζει.

https://instagram.com/p/B-u_M4TJIEk/

5 Πολύ μεγάλο bottom

Συχνά, προσπαθώντας να κρύψουμε ατέλειες που μπορεί να έχουμε, επιλέγουμε bottoms σε μεγαλύτερο μέγεθος ή πολύ φαρδιά. Και πάλι όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να «κρέμεται» καθώς βγαίνετε από το νερό ή και να σας προδώσει και να φύγει εντελώς από την θέση του.

6 Δεν δοκιμάζετε νέα στιλ

Σίγουρα, αγαπάτε τις κλασικές γραμμές, τριγωνάκι και τα brazilian. Φέτος, όμως οι τάσεις περιλαμβάνουν τόσα πολλά, διαφορετικά και πρωτότυπα σχέδια -μαγιό με έναν ώμο, σφηκοφωλιά, πλεκτά είναι όλα υπέροχα και θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένες.

https://instagram.com/p/ByiQfMXgYNg/

7 Αγοράζετε μαγιό σε one size σετ

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουμε το ίδιο μέγεθος πάνω και κάτω. Η λύση, φυσικά, είναι να συνδυάζετε διαφορετικά μεγέθη αλλά και χρώμα, κάνοντας mix & match.

Κεντρική φωτογραφία: H&M Campaign

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.