ΣΤΙΛ

Η Κate Μiddleton, κομψή στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την καραντίνα


The Jennettes

6 Ιουλίου 2020

Η Κate Μiddleton, κομψή στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την καραντίνα

Η Κate Μiddleton πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη λήξη της καραντίνας στη Μεγάλη Βρετανία. Η 38χρονη Δούκισσα βρέθηκε με τον πρίγκιπα William σε ένα νοσοκομείο του Νόρφολκ. Συγκεκριμένα, οι δυο τους επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King's Lynn για να τιμήσουν την 72η επέτειο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το αγαπημένο ζευγάρι, που ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστό και ευδιάθετο συνάντησε και μίλησε με το προσωπικό και τις οικογένειές τους στο νοσοκομείο. Η Κate Μiddleton φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με λευκό γιακά, ενός από τα αγαπημένα της brands, το Beulah London. Το φόρεμα είχε μίντι γραμμή και διακριτικά λευκά φλοράλ.

Είχε πιάσει τα μαλλιά της μια κομψή αλογοουρά, ενώ είχε επιλέξει να κάνει μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Το απλό αλλά σικάτο look της, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι διακριτικά λευκά σκουλαρίκια και μπλε σκούρες γόβες.

jenny.gr

To φόρεμα της είναι εύκολο και κατάλληλο για το γραφείο, ενώ αποπνέει feminine vibes.

 Φωτογραφίες: Getty/Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.