ΣΤΙΛ

To στιλ στα σανδάλια που πρέπει να αποφύγετε αν έχετε γεμάτους αστραγάλους


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιουλίου 2020

To στιλ στα σανδάλια που πρέπει να αποφύγετε αν έχετε γεμάτους αστραγάλους

Τα πόδια είναι από το πιο θηλυκά και όμορφα σημεία του γυναικείου κορμιού. Μια γυναίκα με καλλίγραμμα πόδια δύσκολα περνά απαρατήρητη και την θαυμάζουν άνδρες και γυναίκες ενώ είναι πιο εύκολο να φορέσει τα περισσότερα στιλ παντελόνια και παπούτσια -χειμερινά ή καλοκαιρινά-. Και μιας και μιλάμε για παπούτσια: Tί γίνεται με τις γυναίκες που έχουν πιο γεμάτους αστραγάλους;

Οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε αναλογίες μοντέλων και οι γεμάτοι (ή πρησμένοι) αστράγαλοι μάς απασχολούν ειδικά το καλοκαίρι που αποκαλύπτονται μέσα από φούστες και φορέματα, αλλά και σανδάλια. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα στιλ σανδαλιών που είναι σχεδόν απαγορευτικό για τις γυναίκες με πιο γεμάτα άκρα.

Είναι σημαντικό να αγαπάμε το σώμα μας και να αγακλιάζουμε κάθε ατέλεια του, που μας κάνει ξεχωριστές. Υπάρχουν όμως μερικά απλά στιλιστικά κόλπα, που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε σίγουρες όταν ντυθείτε και αυτό είναι ένα από αυτά. Κάθε παπούτσι -φλατ ή ψηλοτάκουνο- που δένει ή σταματά στον αστράγαλο, δεν κολακεύει αυτή την κατηγορία γυναικών, αφού τραβά το βλέμμα στην πειοχή και "κόβει το πόδι" και καλό είναι να το αποφύγετε.

Το καλοκαίρι αντί για αρχαιοελληνικά σανδάλια που δένουν σε αυτό το σημείο, επιλέξτε ένα σε στιλ slide/mule ή thong sandals ή ακόμα και ring toe. Στην αγορά θα βρείτε αμέτρητα κομψά ζευγάρια που σας ταιριάζουν. 

jenny.gr

Birkenstock 

jenny.gr

ATP ATELIER

jenny.gr

Ancient Greek Sandals

jenny.gr

Dune London

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.