ΣΤΙΛ

Τα σκουλαρίκια που φορούν όλες και εντυπωσιάζουν στην παραλία και όχι μόνο


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουλίου 2020

Τα σκουλαρίκια που φορούν όλες και εντυπωσιάζουν στην παραλία και όχι μόνο

Τώρα πιο πολύ από ποτέ στην εποχή των Zoom calls, τα statement κι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι παραπάνω από απαραίτητα. Επιβάλλονται για μια εγγυημένα κομψή εμφάνιση. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο ζευγάρι που το βλέπουμε όλο και πιο συχνά τους τελευταίους μήνες στα αυτιά των Influencers και των μοντέλων.

Είναι τα σκουλαρίκια Scrunch τoυ brand Completedworks που κοστίζουν 350 λίρες. Όπως δηλώνει και το όνομα τους είναι εμπνευσμένα από τα scrunchies μαλλιών.

Το brand με έδρα στο Λονδίνο, της σχεδιάστριας Anna Jewbury, είναι δημοφιλές για τα κομμάτια που θυμίζουν γλυπτά, όπως το earcuff με μαργαριτάρια και η επιχρυσωμένη barette μαλλιών.

H Rosie Huntinghton και η Adwoa Aboah είναι μόνο δύο από τις διάσημες προσωπικότητες που τα έχουν λατρέψει για την χρυσαφένια λάμψη και την ξεχωριστή μορφή τους.

Και όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια διαχρονικά elegant που ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα και φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι.

Aποκτήστε τα εδώ.


Μπορούν να απογειώσουν και το πιο basic σύνολο με T-shirt! Αλλά, φυσικά και να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα total black ή total white ouffits του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.