ΣΤΙΛ

Πώς συνδυάζουν τα κοσμήματα με το μαγιό τους τα κορίτσια τη μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

7 Αυγούστου 2020

Πώς συνδυάζουν τα κοσμήματα με το μαγιό τους τα κορίτσια τη μόδας

Ο σωστός συνδυασμός των κοσμημάτων με το outfit είναι πάντα ένα επίκαιρο ζήτημα. Τον χειμώνα μπορεί να αναζητάμε το τέλειο κολιέ που θα αναδείξει ένα μαύρο κασμιρένιο ζιβάγκο, όμως το καλοκαίρι η λέξη κλειδί είναι το layering, αλλά και η καλύτερη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι παίζουμε το στιλ στα δάχτυλα. Τα κοσμήματα αυτή την εποχή ζητούν να φορεθούν πάνω από το μαγιό και να λάμψουν πάνω σε εξίσου χρυσαφένια από τον ήλιο επιδερμίδα.

Σκουλαρίκια, περιδέραια, βραχιόλια και δαχτυλίδια αντανακλούν το θερμό φως και χαρίζουν τη λάμψη που αναζητάμε διακαώς στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Τάσεις σε μαγιό και κοσμήματα συνδυάζονται με τον πιο ενδιαφέροντα και "ψαγμένο" τρόπο από τις ειδικούς του στιλ και μας εμπνέουν για τα δικά μας looks στην παραλία, και όχι μόνο. Όποιο κι αν είναι το δικό σας στιλ -sophisticated, minimal, επιλεκτικό- τα fashion girls σάς δείχνουν πώς να συνδυάσετε τα κοσμήματα με το μαγιό σας.

https://instagram.com/p/B_BV8arHAm3/?

https://instagram.com/p/CB_NF06FghR/?https://instagram.com/p/B48BwuXltoC/?

https://instagram.com/p/B1uasGunJxT/?

https://instagram.com/p/Bmh_PryHzup/?

https://instagram.com/p/B3w2WwtJzxq/?https://instagram.com/p/B_2nOlQD8xH/?

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.