ΣΤΙΛ

H Cate Blanchett ξέρει πώς να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο Φεστιβάλ Βενετίας με κομψό riviera look


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

H Cate Blanchett ξέρει πώς να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο Φεστιβάλ Βενετίας με κομψό riviera look

Tο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι επίσημα σε εξέλιξη και φέτος το event συμμορφώνεται σε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με υποχρεωτικές μάσκες, ελέγχους θερμοκρασίας και προβολές κοινωνικής απoστασιοποίησης.

Είναι ένα από τα μοναδικά μεγάλα φεστιβάλ ταινιών που πραγματοποιούνται αυτή τη σεζόν, και σίγουρα δεν θυμίζει κανένα από τα προηγούμενα. Το κοινό απαγορεύεται να παρευρεθεί στο κόκκινο χαλί και πολλοί από τος αγαπημένους stars του Hollywood θα απουσιάζουν.

jenny.gr

Μία από τις πρώτες διασημότητες που έφτασαν στην Ιταλία για το φεστιβάλ ήταν η Cate Blanchett, η οποία είναι φέτος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τον κύριο διαγωνισμό. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε με ένα υπέρκομψο riviera looκ Valentino.

Φορούσε λευκό πουκάμισο και λευκό, φαρδύ, ψηλόμεσο παντελόνι. Η ηθοποιός έκανε layering, φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο μέσα από το πουκάμισο και από πάνω, ένα μαύρο σακάκι σε χαλαρή γραμμή. Ένα ζευγάρι στρογγυλά μαύρα γυαλιά ηλίου και μια τσάντα από τον Valentino Garavani συμπλήρωναν τέλεια το ασπρόμαυρο κοστούμι της. 

Ξέρει σίγουρα πώς να κάνει μια εντυπωσιακή και κομψή είσοδο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.