ΣΤΙΛ

Η Lily Allen παντρεύτηκε. Το κομψό 60s νυφικό και 4 δικές μας προτάσεις με έμπνευση το "quarantine" wedding look της


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2020

Η Lily Allen παντρεύτηκε. Το κομψό 60s νυφικό και 4 δικές μας προτάσεις με έμπνευση το "quarantine" wedding look της

Η Lily Allen και o David Harbour παντρεύτηκαν και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μία ημέρα αφού έγινε γνωστό ότι έβγαλαν τις άδειες γάμου, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός του "Stranger Things" επισημοποίησαν τη σχέση τους με μια μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Graceland Wedding Chapel του Las Vegas.

 

Τον γάμο τους τέλεσε ο διάσημος σωσίας του Elvis Presley, Brendan Paul, ενώ την τελετή ακολούθησε ένα πρωτότυπο γεύμα με burger! Όσο για το νυφικό, η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με μια vintage δημιουργία εμπνευσμένη από τα 60s του οίκου Dior. To νυφικό φόρεμα της μίνι, με γραμμή Α με μαύρα κουμπιά και λεπτή ζώνη στη μέση, είχε θηλυκό boat neck ντεκολτέ.

To look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες από suede και χοντρό τακούνι. Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα ψηλό κότσο με όγκο, τον οποίο στόλιζε ένα απλό πέπλο.

 

 

 

 

O γάμος της Lily Αllen ήταν αντισυμβατικός, όπως και η προσωπικότητα της. Και η αλήθεια είναι πως ένας γάμος στην εποχή της πανδημίας δεν μπορεί σίγουρα να είναι ένας συνηθισμένος γάμος. Γι' αυτό χρειάζεται το κατάλληλο νυφικό φόρεμα, το οποίο να είναι απλό, κομψό, πρωτότυπο και affordable. Εμείς ξεχωρίσαμε τα δικά μας αγαπημένα φορέματα ιδανικά για γάμο το 2020, κι εμπνευσμένα από το wedding dress της Lily.

jenny.gr

Galvan 

jenny.gr

DANIELLE FRANKEL 

jenny.gr

ELLERY 

jenny.gr

BRANDON MAXWELL 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.