ΣΤΙΛ

H Alexa Chung βρήκε την τέλεια φθινοπωρινή outfit formula: Aπλή και elegant


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2020

H Alexa Chung βρήκε την τέλεια φθινοπωρινή outfit formula: Aπλή και elegant

Mιλάμε συχνά για το στιλ που βρίσκεται στην απλότητα. Και τίποτα δεν το αποδεικνύει καλύτερα από κάποια που φορά μαζί τα πιο απλά και διαχρονικά wardrobe staples και με κάποιον τρόπο καταφέρνει να τα κάνει να φαίνονται μοντέρνα και σύγχρονα. Η Alexa Chung έκανε ακριβώς αυτό πρόσφατα, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει λόγος τα αγαπημένα σας ρούχα για το φθινόπωρο να είναι υπερβολικά περίπλοκα.

Η Chung ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram φορώντας μια ζακέτα σε camel απόχρωση και μπλε τζιν σε straight leg γραμμή σε συνδυασμό με μαύρες μπαλαρίνες.

Τα κομμάτια αυτά υπάρχουν σχεδόν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή την εμφάνιση μπορούμε εύκολα να την αντιγράψουμε.

Κάθε στοιχείο τoυ outfit της είναι basic, ενώ το look διατηρεί τον διαχρονικό του χαρακτήρα λόγω της κλασικής παλέτας χρωμάτων.To καμηλό το μαύρο και το τζιν είναι ορόσημα στο στιλ του φθινοπώρου. 

jenny.gr
jenny.gr

 A.P.C

jenny.gr

 Arket

jenny.gr

AEYDĒ

Δείτε τα πιο κομψά looks της Alexa:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.