ΣΤΙΛ

Η Μeghan Markle μόλις έκανε το πιο τολμηρό της look μέχρι σήμερα με την μεγαλύτερη τάση στα tops


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2020

Η Μeghan Markle μόλις έκανε το πιο τολμηρό της look μέχρι σήμερα με την μεγαλύτερη τάση στα tops

Η Meghan Markle θεωρείται μία από τις πιο κομψές γυναίκες με τεράστια επιρροή, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης ενώ κάθε κομμάτι που θα φορέσει, ανάρπαστο. 

Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry σε βίντεο για την Evening Standard, σε μια συνέντευξη για το Black History Month στη Μεγάλη Βρετανία και τον ρατσισμό. Η Meghan έκανε μία από τις πιο κομψές και τολμηρές εμφανίσεις, κάτι που δεν μπορούσε όσο ζούσε στο παλάτι.

Επέλεξε ασύμμετρο πλεκτό top του designer Victor Glemaud σε καμηλό απόχρωση με cut out στο ντεκολτέ, που αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας.

 

Victor Glemaud
Victor Glemaud

Το συνδύασε άψογα με ένα δερμάτινο παντελόνι του brand Aritzia, σε πιο σκούρο τόνο του ίδιου καραμελένιου χρώματος. Το παντελόνι είναι ψηλόμεσο, δένει στη μέση και είναι από vegan δέρμα.

Aritzia
Aritzia

Η δούκισσα είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό σινιόν, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό σε γήινες αποχρώσεις. Τέλος, επέλεξε διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια και βραχιόλια. Το outfit της είναι ιδανικό για την εποχή, με minimal chic αισθητική κι ένα touch πολυτέλειας, που χαρίζουν τόσο οι υφές όσο και το χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.