ΣΤΙΛ

O oίκος Chanel παρουσίασε την πιο elegant και θηλυκή συλλογή στο Grand Palais


Μάρθα Κουμπάνη

6 Οκτωβρίου 2020

O oίκος Chanel παρουσίασε την πιο elegant και θηλυκή συλλογή στο Grand Palais

Ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος Chanel επέστρεψε για άλλη μια φορά στο Grand Palais στο Παρίσι για να προσφέρει ένα κομψό θέαμα και να παρουσιάσει τη νέα συλλογή του για την άνοιξη.

Το show είχε κοινό και μάλιστα μεγάλο, με τους καλεσμένους να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Τόσο τα κομμάτια της συλλογής όσο και το ίδιο το show ήταν αφιερωμένο στις γυναίκες ηθοποιούς που υπήρξαν μούσες για τον οίκο από τότε που η Gabrielle Chanel τον ίδρυσε το 1910.

“Σκέφτηκα τις ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί, εκείνη τη στιγμή που τις φώναζαν οι φωτογράφοι: η προσοχή τους να αποσπάται και η στάση τους να είναι λίγο ασύμβατη με τα ρούχα που φορούν,” εξηγεί η Virginie Viard στις σημειώσεις της επίδειξης.

Το αποτέλεσμα ήταν μια φρέσκια και νεανική συλλογή από παντελόνες κεντημένες με παγιέτες, μίνι φορέματα από οργάντζα και μάξι, στολισμένα με ασπρόμαυρα λουλούδια. Παράλληλα με τα εντυπωσιακά μπουκλέ και tweed κοστούμια σε ανοιχτό ροζ, γκρι και μαύρo, έκπληξη αποτέλεσαν οι ζωηρές πινελιές εκτυφλωτικού neon ροζ.

Mεταλλιζέ πλεκτά bombers και μπλουζάκια με το εμβληματικό λογότυπο ξεχώρισαν, ενώ δεν έλειψαν και οι βερμούδες από leather.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS