ΣΤΙΛ

Το denim look που λατρεύει η Victoria Beckham και μπορείτε να πετύχετε με μία κίνηση


Μάρθα Κουμπάνη

10 Οκτωβρίου 2020

Το denim look που λατρεύει η Victoria Beckham και μπορείτε να πετύχετε με μία κίνηση

Yπάρχει ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ. Ο λόγος είναι πως έχει την ιδιότητα να αλλάζει και να ανανεώνεται σχεδόν για κάθε διαφορετική μας διάθεση και πάντα, να μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα, φορώντας το.

Μιλάμε φυσικά για το denim παντελόνι, το οποίο από τότε που το γνωρίσαμε στα 70s, μπήκε στην καρδιά μας και τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει.

Από τότε έχει πάρει αμέτρητες μορφές, από flare, σε straight leg, και από mom σε skinny άλλοτε με ενδιαφέρουσες "πλύσεις" και ξεβάμματα και άλλοτε distressed.

Το 2020 επιστρέφει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ, αγαπημένο της Victoria Beckham, αλλά και σχεδιαστών όπως Valentino, Bottega Veneta, Chloe και JW Anderson.

https://instagram.com/p/CFck8zxpCuZ/

Σκούρο και μονόχρωμο το denim έχει και πάλι γυρισμένα τα μπατζάκια και αποπνέει αυτό το "δείτε πόσο cool είμαι" ύφος!

Η Posh το έχει υιοθετήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως το απλό αυτό στιλιστικό τρικ βλέπει τώρα την μεγάλη στιγμή του. Το καλύτερο είναι πως μπορείτε να το πετύχετε και μόνες σας με μία κίνηση και να αναβαθμίσετε κάθε look, ακόμα και το πιο "αυστηρό".

Η λεπτομέρεια λειτουργεί με πολλά διαφορετικά στιλ παπουτσιών. Πέδιλα ή mules, sneakers και μποτάκια, αλλά και μπότες με σταθερό τακούνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.