ΣΤΙΛ

Tο styling trick που απογειώνει το στιλ και κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται λεπτότερη


Μάρθα Κουμπάνη

12 Οκτωβρίου 2020

Tο styling trick που απογειώνει το στιλ και κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται λεπτότερη

O fashion month μπορεί να παρήλθε, όμως τα όσα είδαμε στις fashion weeks, αποτυπώθηκαν στη μνήμη μας. Οι fashionistas παρέλασαν, φορώντας πιο ενδιαφέροντα σύνολα και μαρτυρώντας τα πιο δυνατά trends, που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Μεταξύ άλλων, τα κορίτσια της μόδας επιμένουν σε ένα παλιό αλλά καλό κόλπο. Το συγκεκριμένο, όχι μόνο μπορεί να απογειώσει το στιλ σας, αλλά και να κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει λεπτότερη.

Τα κομψά σακάκια και τα παλτό κυριάρχησαν φορεμένα με έναν διαφορετικό τρόπο. Πολλές fashionista επέλεξαν να κλείσουν το πανωφόρι τους με μία εντυπωσιακή ζώνη στη μέση και να τονίσουν τη μέση τους.

Από τη μία, πανωφόρια κυρίως σε αποχρώσεις του καφέ, φορέθηκαν με δερμάτινες ζώνες στο ίδιο ή κοντινό χρώμα. Οι ζώνες άλλοτε λεπτές και άλλοτε φαρδιές και statement, δημιουργούν το εφέ της λεπτότερης σιλουέτας και αναδεικνύουν τους όγκους στους ώμους.

Από την άλλη, ζώνες που θύμιζαν κοσμήματα, συνδυάστηκαν με τα πιο αιθέρια και ρομαντικά σύνολα.

Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.