ΣΤΙΛ

Emily in Paris: Η πιο chic σειρά με πρωταγωνίστρια τη Lilly Collins ήρθε για να μας δώσει έμπνευση


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2020

Emily in Paris: Η πιο chic σειρά με πρωταγωνίστρια τη Lilly Collins ήρθε για να μας δώσει έμπνευση

Το «Emily in Paris», η νέα σειρά 10 επεισοδίων του Netflix, έχει την υπογραφή του Darren Star. Ο δημιουργός σειρών που έγραψαν ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, από το «Beverly Hills 90201» ως το «Sex and the City», ξέρει πώς να πιάνει τον παλμό της εποχής και να δημιουργεί σειρές, που αν μη τι άλλο, έχουν στιλ.

Η Emily είναι μια Αμερικανίδα millenial, μια marketeer από το Σικάγο. Eίναι πειθαρχημένη, οργανωτική, workaholic, φιλόδοξη, μεθοδική. Όταν, αναλαμβάνει να «διδάξει το american way» στο ψηφιακό μάρκετινγκ σε μια παριζιάνικη θυγατρική της εταιρείας όπου δουλεύει, αισθάνεται σαν να ζει ένα όνειρο. Όμως, δεν είναι όλα ρόδινα.

jenny.gr

Πολλοί συγκρίνουν το «Emily in Paris» με το «Sex and the City», δεν έχει όμως την πνευματώδη ειρωνεία, ούτε την απολαυστική κριτική των σχέσεων. Παρόλα αυτά είναι ανάλαφρο, αισιόδοξο και γεμάτο κομψά σύνολα με parisian chic αέρα, χάρη στην εμβληματική Patricia Field.

Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και το φαγητό είναι τα φετίχ της σειράς. Η πρωταγωνίστρια Lilly Collins απογειώνει τη μόδα του σήμερα με fun τρόπο.

Ένα χρωματιστό συνονθύλευμα από prints, υφές, στιλάτα looks και το savoir vivre της Γαλλικής κουλτούρας, που αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς οι Γάλλοι δεν εγκρίνουν. 

Η θρυλική ενδυματολόγος των Sex and the City και Ο Διάβολος φορούσε Prada, Patricia Field μοιράστηκε με το Page Six Style την έμπνευσή της πίσω από τα looks της πρωταγωνίστριας.

jenny.gr

«Οραματίστηκα την Emily ως μία αισιόδοξη, νέα επαγγελματία που ήταν χαρούμενη με την ευκαιρία εργασίας στο Παρίσι. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στη γαλλική κομψότητα, ενόσω ακόμη εκφράζει την αμερικανική της ταυτότητα», εξήγησε η 78χρονη Field.

Η Emily συχνά συμπληρώνει τις καθημερινές της εμφανίσεις με μπερέδες. Λατρεύει τα παπούτσια Christian Louboutin, τα οποία όπως αποκάλυψε η ενδυματολόγος της σειράς, ήταν επιθυμία της ίδιας της Collins.

To mix & match όπως το είδαμε και το λατρέψαμε τόσο στο Sex & The City όσο και μια δεκαετία περίπου αργότερα στο Gossip Girl, είναι στα καλύτερα του, με φρέσκους συνδυασμούς, που ταιριάζουν σε μια νεαρή, η οποία πειραματίζεται με το στιλ της και το κάνει με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

https://www.youtube.com/watch?v=lptctjAT-Mk&feature=emb_logo&ab_channel=Netflix

Τελικά, εκτός από εντυπωσιακά σύνολα και haute couture δημιουργίες, η σειρά αφήνει αυτή την ανάλαφρη αίσθηση και ελπίδα, ότι στην επόμενη boulevard όλα θα πάνε καλά. Και αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.