ΣΤΙΛ

Το style icon Lourdes Leon ξέρει ακριβώς πώς να φορέσει μια statement φούστα


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2020

Το style icon Lourdes Leon ξέρει ακριβώς πώς να φορέσει μια statement φούστα

Ένα ιδιαίτερο statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας αποτελεί πάντα μια στιλιστική πρόκληση.

Ένα κομμάτι με ασυνήθιστο σχέδιο ή μοτίβο χρειάζεται προσοχή για να συνδυαστεί σωστά και να αναδειχτεί, αλλιώς μπορεί ακόμα και να καταστρέψει ολοσχερώς μία εμφάνιση.

Όμως, το style icon και κόρη της βασίλισσα της pop, Lourdes Leon ξέρει πώς να εξισορροπεί ένα τολμηρό κομμάτι. H Leon βγήκε στο SoHo της Νέας Υόρκης για να κάνει ψώνια το σαββατοκύριακο και επέλεξε μια μίντι φούστα με πολύχρωμο, ψυχεδελικό print. Και ενώ η φούστα ήταν εκκεντρική, κατάφερε να δημιουργήσει με τα υπόλοιπα κομμάτια, ένα look πολύ ήσυχο.

Τη συνδύασε με σπορ κομμάτια: Ένα κλασικό μαύρο φούτερ και ένα ζευγάρι φωτεινά μπλε αθλητικά παπούτσια Nike, τα οποία ταίριαζαν με τα χρωματα της φούστας. Το hoodie, έκανε ολόκληρη την εμφάνιση να φαίνεται απλή και cool, αλλά oι μεγάλοι κρίκοι και η shoulder bag, με τα οποία ολοκλήρωσε το outfit, καθιστούσαν ξεκάθαρο ότι αυτό ήταν ακόμα μια εμφάνιση κοριτσιού μόδας. Μάθημα που μάθατε: Εάν ερωτευτείτε ποτέ ένα τολμηρό κομμάτι, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να το φορέσετε, απλώς αναζητήστε το κλασικό φούτερ σας.

 

https://instagram.com/p/CGOZcVxFkfL/

Eμείς βρήκαμε τα 4 αγαπημένα μας μαύρα hoodies για να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.