ΣΤΙΛ

Tα top trends στις τσάντες της σεζόν: Θα τις κρατάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2020

Tα top trends στις τσάντες της σεζόν: Θα τις κρατάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Διανύουμε τη μεταβατική περίοδο, όπου ακόμα ο καιρός δεν είναι αρκετά κρύος για να φορέσουμε τα cozy, oversized πλεκτά μας. Το ίδιο ισχύει για πολλές από τις τάσεις της νέας σεζόν. Δεν ισχύει όμως και για τα αξεσουάρ, τα οποία είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φέρουμε το φθινόπωρο και στο καθημερινό μας στιλ.

Τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα, είναι εκείνα που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο και λένε μια μικρή ιστορία για εκείνη που το φορά και δίνουν χαρακτήρα.

Οι τσάντες αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού είναι από τα πιο αγαπημένα και ποθητά κομμάτια. Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2020-2021, οι fashion designers πρότειναν μια ποικιλία από τσάντες, σε κάθε μέγεθος και σχήμα.

Φυσικά, οι μεγαλύτερες Influencers τις κρατούν πρώτες και μας δείχνουν τον τρόπο να τις υιοθετήσουμε στα looks μας.

Micro bags

Οι μικροσκοπικές αυτές τσάντες βρίσκονται και φέτος, ανάμεσα στις τάσεις. Και μπορεί να μην είναι ό,τι πιο πρακτικό, είναι όμως ό,τι πιο χαριτωμένο και fashionable.

Oι κορυφαίοι οίκοι, όπως ο Chanel συμφώνησαν ότι θα τις δούμε και την άνοιξη.

Τοp handle

Το κλασικό σχέδιο επιστρέφει. Μικρές δομημένες τσάντες με λαβή και κομψές αποχρώσεις ή διακριτικά διακοσμητικά στολίδια θα κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο chic με μία κίνηση.

Mε χρώμα

Mια τσάντα με pop χρώμα, όχι μόνο θα σπάσει την μονοτονία των χειμερινών συνόλων και αποχρώσεων, αλλά θα σας ανεβάσει και τη διάθεση με το fun χαρακτήρα της.

Με αλυσίδα

Αν θέλετε να είστε updated, πρέπει να εντάξετε μια τσάντα με αλυσίδα στη ντουλάπα σας. Όσο πιο chunky, τόσο πιο in fashion.

Pouches

O νέος φάκελος έχει relaxed σχήμα και vintage κούμπωμα. Μπορείτε να κατηγορήσετε τον Daniel Lee και τον οίκο Bottega Veneta γι' αυτή την εξαιρετική Ιt bag.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.