ΣΤΙΛ

Kάνουμε copy paste το απλό, αλλά so cool outfit της Alexa Chung για το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

16 Οκτωβρίου 2020

Kάνουμε copy paste το απλό, αλλά so cool outfit της Alexa Chung για το φθινόπωρο

Το χειμερινό ντύσιμο είναι μια ιδιαίτερη τέχνη. Κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών, για να δημιουργήσουμε ένα outfit, χρειάζεται  θα έλεγε κανείς αρκετή στρατηγική, ειδικά όταν πρόκειται για πολλά layers. Μια τυπική φθινοπωρινή ή χειμερινή εμφάνιση απαιτεί πάντα μερικά ξεχωριστά κομμάτια, αλλά τελικά, είναι ο τρόπος που τα συνδυάζετε που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Προφανώς, όταν πρόκειται για layering, η Alexa Chung είναι η ειδική. To It girl βρέθηκε σε μια εκδήλωση VIP στο Λονδίνο, με ένα casual αλλά στιλάτο σύνολο από 6 κομμάτια.

jenny.gr

Αποτελείται από ένα λευκό Τ-shirt, τζιν παντελόνι, πλεκτή καζάκα, denim μπουφάν και μαύρο παλτό. To look της Alexa συνδυάζει τέλεια πολλαπλά στρώματα, διασφαλίζοντας ότι παρέμεινε ζεστή, αλλά και κομψή. Το double denim στοιχείο ήρθε να ισορροπήσει το κλασικό μαύρο παλτό, το οποίο είχε μήκος κάτω από το γόνατο. 

Η Βρετανίδα επέλεξε κλασικά Αdidas Superstar sneakers για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης, ενώ το item, που έδινε μια νότα πολυτέλειας, ήταν η μαύρη Chanel bag.

Το τέλειο σε αυτό το σύνολο είναι ότι τα στρώματα μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ανάλογα με τη θερμοκρασία ή την ώρα της ημέρας, χωρίς να χάνουν σε κομψότητα.

Τα ξεχωριστά κομμάτια μπορούν εύκολα να αναμιχθούν και να δημιουργήσουν κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα. Για να μην αναφέρουμε ότι τα περισσότερα κομμάτια είναι basics, οπότε πιθανότατα βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα σας. 

Tο outfit της Alexa Chung:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.