ΣΤΙΛ

Η Kate Μiddleton με το φόρεμα passepartout του φθινοπώρου: Tαιριάζει σε όλες


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2020

Η Kate Μiddleton με το φόρεμα passepartout του φθινοπώρου: Tαιριάζει σε όλες

H Κate Middleton είναι από τις αγαπημένες μας, αλλά και πιο κομψές royals. Κάθε της εμφάνιση είναι μοναδικά elegant, χωρίς υπερβολές. Το στιλ της είναι θηλυκό και ξέρει ακριβώς ποια κομμάτια την κολακεύουν περισσότερο. Γι' αυτό και η γκαρνταρόμπα της, περιλαμβάνει αμέτρητα μίντι φορέματα, σε γραμμή Α και τονισμένη μέση.

Η νέα της δημόσια εμφάνιση, δεν πέρασε απαρατήρητη αφού επέλεξε ένα φόρεμα passepartout για το φθινόπωρο, το οποίο ταιριάζει σε όλες!

jenny.gr

Η δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Αναπαραγωγικής και Εξελικτικής Βιολογίας στο Imperial College του Λονδίνου, όπου συνομίλησε με ερευνητές, και για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό φόρεμα σε αριστοκρατικό μπλε. To μίντι φόρεμά της με μακριά μανίκια, συνδύασε με μια δερμάτινη μαύρη ζώνη γόβες, και χρυσά σκουλαρίκια που έδιναν λάμψη.

Η γραμμή κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους ενώ το χρώμα πηγαίνει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Πρόκειται για ένα κομμάτι, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, αφού μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε αμέτρητες περιστάσεις. 

Δείτε ακόμα: Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.