ΣΤΙΛ

Η Emily Ratajkowski θα είναι η πιο stylish εγκυμονούσα: Eμφανίστηκε με σέξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα


Μάρθα Κουμπάνη

28 Οκτωβρίου 2020

Η Emily Ratajkowski θα είναι η πιο stylish εγκυμονούσα: Eμφανίστηκε με σέξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα

Η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard.

Το 29χρονο μοντέλο, αφού έκανε την αποκάλυψη  με ένα εξώφυλλο-έκπληξη στη Βρετανική Vogue, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, και όπως ήταν φυσικό, όλα τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Αν κρίνουμε από τις πρώτες εξόδους της με φουσκωμένη κοιλιά, η Emrata θα είναι από τις πιο stylish εγκυμονούσες. Μετά το κομψό Lingerie dress του εξωφύλλου, σε ζεστή πορτοκαλί απόχρωση, από τον σχεδιαστή Jonathan Simkhai, η σταρ εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη το ίδιο sexy, όπως πριν την εγκυμοσύνη της.

jenny.gr

To top model φορούσε ένα μαύρο, εφαρμοστό φόρεμα με cut outs στη μία πλευρά, που αποκάλυπταν με γοητευτικό τρόπο την κοιλιά της. 

jenny.gr

Το συνδύασε με κόκκινες killer μπότες, μαύρο τσαντάκι, γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα, ενώ η αλλαγή στα μαλλιά της δεν περνούσε απαρατήρητη. Το νέο της hair look είναι μια γλυκιά χαλκοκόκκινη απόχρωση.

jenny.gr

Η επόμενη εμφάνισή της ήταν casual chic, ενώ και αυτή την φορά δεν δίστασε να φορέσει πανύψηλα τακούνια και να επιδείξει την κοιλιά της μέσα από το μισάνοιχτο λευκό πουκάμισο της.

 Το loose denim παντελόνι της και τις μπότες συμπλήρωνε το πιο elegant καμηλό παλτό. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.