ΣΤΙΛ

Από την Brigitte Bardot στην Jeanne Damas έτσι φορούν οι Γαλλίδες τα πουλόβερ τους


Μάρθα Κουμπάνη

9 Νοεμβρίου 2020

Από την Brigitte Bardot στην Jeanne Damas έτσι φορούν οι Γαλλίδες τα πουλόβερ τους

Αν υπήρχε ποτέ μια ιδανική στιγμή για να υιοθετήσετε μια χαλαρή στάση απέναντι στο ντύσιμο, θα ήταν χωρίς αμφιβολία το 2020. Και ενώ δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στη Γαλλία για το άμεσο μέλλον εξαιτίας της πανδημίας, μπορείτε να υιοθετήσετε την γαλλική προσέγγιση στο στιλ σας. Όπως γνωρίζετε καλά, οι Παριζιάνες καταφέρνουν να δείχνουν ανεπιτήδευτα κομψές. Ξέρετε αυτό το "δεν προσπάθησα πολύ αλλά είμαι υπέροχη" look.

Kαι καθώς το κρύο γίνεται όλο και πιο έντονο, είναι καλή ευκαιρία να φορέσουμε τα αγαπημένα μας άνετα πουλόβερ όπως οι πιο κομψές Γαλλίδες που περπάτησαν επί Γης. Είναι ο πιο cool τρόπος για να παραμείνετε ζεστές, ταιριάζουν με όλα και μας προσφέρουν αυτή την υπέροχη cozy αίσθηση που κρύβεται πίσω από την αγάπη μας για το ίδιο το κρύο. 

 Αυτές οι γυναίκες άφησαν εποχή, τόσο με το αξεπέραστο ταλέντο, την γοητεία αλλά και την φινέτσα τους ενώ συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Σήμερα, εστιάζουμε στα looks, που δημιούργησαν με ένα από τα πιο basic και απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας μας.

H Brigitte Bardot φορούσε το πλεκτό πουλόβερ της με κοτλέ μίνι φούστα και δερμάτινες μπότες.

jenny.gr

Φορέστε το, όπως η Jane Birkin με φαρδύ παντελόνι και jacket.

jenny.gr

H Caroline De Maigret απέδειξε τη δύναμη ενός μαύρου πλεκτού με λευκό tailored παντελόνι. 

jenny.gr

Η Jeanne Damas, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παραμένει κομψή. Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εμφανίστηκε με midi καρό φούστα και sweater, τα οποία συνδύασε με μπότες από patent leather. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.