ΣΤΙΛ

H Leona Lewis επιστρέφει μετά από 5 χρόνια φορώντας Celia Kritharioti


Μάρθα Κουμπάνη

11 Νοεμβρίου 2020

H Leona Lewis επιστρέφει μετά από 5 χρόνια φορώντας Celia Kritharioti

H διάσημη pop soul τραγουδίστρια και νικήτρια του βρετανικού X Factor το 2006, Leona Lewis, μετά από μια απουσία 5 ετών, κάνει την πρώτη της φωτογράφιση σε ένα από τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας, το Stella της Telegraph, με φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti.

H 33χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και δεκάδες βραβεία επιστρέφει με μια εξομολογητική συνέντευξη και ποζάρει με ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε ροζ και πορτοκάλι combo. To φόρεμα με το εντυπωσιακό ντεκολτέ και τους πλούσιους όγκους στα μανίκια και την φούστα, αποπνέει αισιοδοξία και pop διάθεση, χωρίς να στερείται σε θηλυκότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια, επιλέγει την διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Celia Kritharioti. Tο 2016 στον τελικό του Χ Factor στην Αγγλία, εμφανίστηκε με μια λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti Couture εντυπωσιάζοντας το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μία από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες του ελληνικού οίκου, ένα ημιδιαφανές φόρεμα κεντημένο με γαλλικές δαντέλες, κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα κρόσσια, χαρίζοντάς της μοναδική κίνηση.

Οι fans της Leona έσπευσαν στα social media να αποθεώσουν την εμφάνισή της, δηλώνοντας στο Twitter ότι «το φόρεμα της λάμπει, όσο δυνατά λάμπει και το ταλέντο της», ενώ τα βρετανικά tabloids, όπως η Daily Mail, η The Sun και το Hello έκαναν λόγο για την πιο λαμπερή εμφάνιση στο show.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.