ΣΤΙΛ

Tα δύο φορέματα που ξεχώρισαν το 2020 σύμφωνα με το Lyst: Eσείς τα έχετε;


Μάρθα Κουμπάνη

20 Νοεμβρίου 2020

Tα δύο φορέματα που ξεχώρισαν το 2020 σύμφωνα με το Lyst: Eσείς τα έχετε;

Λίγο πριν μπει ο Δεκέμβριος και καθώς προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μια αμφιλεγόμενη χρονιά, ξεκινούν σιγά σιγά οι καθιερωμένες ανασκοπήσεις. Το Lyst, η fashion μηχανή αναζήτησης μοιράστηκε το The Year in Fashion, το ετήσιο report της με τις τάσεις που πρωταγωνίστησαν, τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στη μόδα, αλλά και τα πιο δημοφιλή κομμάτια της χρονιάς.

Και μπορεί στην πρώτη θέση στα most wanted items, να βρίσκεται η μάσκα προστασίας του οίκου Off-white, αλλά δύο φορέματα εμφανίστηκαν στην πρώτη δεκάδα. Μάλιστα, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους!

Ως το απόλυτο φόρεμα της χρονιάς αναδείχθηκε το ροζ φόρεμα με puffy sleeves από τα H&Μ.

Τα κορίτσια της μόδας το αγάπησαν τόσο που έγινε πολλές φορές sold out! Το φόρεσαν με κάθε δυνατό συνδυασμό, από sneakers, μέχρι μπότες και εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Το δεύτερο φόρεμα έχει την υπογραφή του βρετανικoύ και sustainable House of Sunny και την σφραγίδα έγκρισης της Kendall Jenner. Το brand είδε τις πωλήσεις του Hockney dress να εκτοξεύονται όταν το μοντέλο το φόρεσε στις διακοπές του.

Πλεκτό, με λεπτά straps, ψυχεδελικό print και πράσινο χρώμα, το φόρεμα αυτό δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Εσείς, τα έχετε στη συλλογή σας;

Δείτε ακόμα: Οι πιο σέξι φωτογραφίες που θα δεις στο προφίλ της Kendall Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.