ΣΤΙΛ

Οι πιο καλοντυμένες στο red carpet των AMAs: Έλαμψαν φορώντας metallics


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

Οι πιο καλοντυμένες στο red carpet των AMAs: Έλαμψαν φορώντας metallics

Tα 48α ετήσια βραβεία American Music Awards πραγματοποιήθηκαν, όπως πάντα στο Microsoft Theatre του Los Angeles παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Taraji P. Henson, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια.

Πριν ξεκινήσει το show, ωστόσο, οι A-list celebrities περπάτησαν -πάντα διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας- στο κόκκινο χαλί. Ορισμένες από τις πιο λαμπερές γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας κέρδισαν επιπλέον τον τίτλο της πιο καλοντυμένης. To ασήμι ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς με πολλές από τις stars να το τολμούν head to toe.

Οι μεταλλικές αποχρώσεις δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από το κόκκινο χαλί αφού, όχι μόνο δείχνουν επίσημες αλλά και glam. Στα αμερικάνικα μουσικά βραβεία το εκτυφλωτικό ασημί έκλεψε την παράσταση αφού ήταν πάνω σε φορέματα και co-ords ακόμα καισε στιλάτα κουστούμια σαν της Cara Delevingne. Οι λάμψεις όμως έδωσαν το "παρών" και σε άλλα χρώματα, όπως το πράσινο σύνολο της εκθαμβωτικής Meghan Fox.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.