Τα catsuits είναι η τελευταία λέξη της μόδας: Θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι μια στιλάτη performance

Μάρθα Κουμπάνη
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Θυμάστε την σκηνή στο Flashdance του 1983 όπου η Alex (Jennifer Beals) προπονείται έντονα σε μια αποθήκη υπό το soundtrack" Maniac" του Michael Sembello; Το τελευταίο διάστημα το Ιnstagram feed μας, έχει γεμίσει με στιλάτα loungewear, φόρμες και κολάν, αλλά και ρούχα, που υπό κανονικές συνθήκες θα φορούσαμε σε μια συνεδρία yoga ή στο γυμναστήριο. Sleek μαύρα σετ και κορμάκια όπως εκείνης της επικής σκηνής, αλλά και cozy πλεκτά σύνολα, earth-toned two-pieces, (το λαδί και ψημένο πορτοκαλί είναι οι αποχρώσεις που κυριαρχούν), είναι μόνο μερικά από αυτά που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashion insiders.

To athleisure είναι πιο ισχυρό από ποτέ και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μία ιδιαίτερη τάση. Το trend σαρώνει τη σκηνή του fitness. Kαλωσορίζουμε στη ζωή μας τα catsuits. Συνδυάζουν την άνεση των bodies και leggings με την λειτουργικότητα των jumpsuits και σε πολλές περιπτώσεις την εφαρμογή των shapewear. Αυτό σημαίνει ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες, σε neutral χρώματα και φοριούνται με chunky κάλτσες. Tα catsuits είναι μια statement επιλογή για την παραμονή στο σπίτι και θα κάνουν την καθημερινότητά μας να μοιάζει με μια stylish performance. Και μπορεί η Jennifer Beals να φορούσε ένα κλασικό μαύρο κορμάκι στη σκηνή του Flashdance, όμως μας κάνει να θέλουμε να χορέψουμε

Και γιατί όχι, αν αγαπάτε το χορό, είναι ευκαιρία να δυναμώσετε τη μουσική και να μετατρέψετε το καθιστικό σε dance floor, φορώντας catsuits.