ΣΤΙΛ

H αγαπημένη σχεδιάστρια παπουτσιών των stars, Αmina Muaddi περνά στα κοσμήματα: Μπήκαν στη wish list


Μάρθα Κουμπάνη

27 Νοεμβρίου 2020

H αγαπημένη σχεδιάστρια παπουτσιών των stars, Αmina Muaddi περνά στα κοσμήματα: Μπήκαν στη wish list

Οι γιορτές -ακόμα και οι φετινές - πάντα μας εμπνέουν να προσθέσουμε λίγη λάμψη στα σύνολά μας. Ένα τοπ από παγιέτες, μια αστραφτερή σκιά ματιών ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κρύσταλλα, είναι πάντα καλή ιδέα. Για όσες όμως αναζητούν το τέλειο συμπλήρωμα για τα looks των γιορτών - ακόμα κι αν αυτά περιλαμβάνουν τα πιο άνετα ενδύματα ή εκείνες που ψάχνουν τον τρόπο να απογειώσουν τα WFH σύνολα, και να ξεχωρίσουν στο επόμενο Zoom meeting, έχουμε νέα.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια παπουτσιών των μεγαλύτερων stars, όπως η Rihanna αλλά και των ενημερωμένων fashion influencers, η Αmina Muaddi κάνει το πέρασμα στα κοσμήματα και στις τσάντες με τη νέα ολοκαίνουργια συλλογή της. Και μαντέψτε, ανάμεσα στα σχέδια της, βρίσκονται όλα εκείνα τα ultra glamorous κομμάτια, που έλειπαν από τη συλλογή μας, και θα επιστρέψουν τις γιορτές κάτι από την μαγεία.

Η σχεδιάστρια πρόσφατα συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την Rihanna και τον οίκο Fenty στα πιο μοντέρνα και statement ψηλοτάκουνα. Το ντεμπούτο της στα κοσμήματα περιλαμβάνει δύο διαφορετικά στυλ, τα οποία μιμούνται την κυκλική κρυστάλλινη πλάκα που είναι στερεωμένη σε όλα τα εμβληματικά τακούνια της. Η γεωμετρία συναντά τη λάμψη στα σχέδια της ενώ μπορούν να αναβαθμίσουν ένα κλασικό λευκό πουκάμισο ή μαύρο turtleneck. Πάρτε μια γεύση από τη συλλογή της.

jenny.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.