ΣΤΙΛ

H Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Louis Vuitton και παίρνει το "χρίσμα" του top model


Μάρθα Κουμπάνη

29 Νοεμβρίου 2020

H Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Louis Vuitton και παίρνει το "χρίσμα" του top model

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι.

Ο κορυφαίος γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε τη καμπάνια για τη νέα συλλογή των Capucines bags, με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα royal, η οποία ανάγεται σε style icon.
Στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, η Μαρία Ολυμπία περνά μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι, εξερευνώντας τη ρομαντική Πόλη του Φωτός.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει όπως μια επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα δείχνει να το απολαμβάνει. Στις λήψεις κρατά στα χέρια της τις κομψές Capucines bags και ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Όπως αναφέρει το ίδιο το brand, η Μαρία Ολυμπία ενσαρκώνει άψογα την κομψότητα της νέας συλλογής. Η τσάντα πήρε το όνομά της από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ποτέ ο ιδρυτής του γαλλικού κολοσσού, Louis Vuitton, το 1854 στην οδό Neuve-des-Capucines στο Παρίσι, και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του κορυφαίου οίκου.

Θηλυκές και φινετσάτες, σε νέα χρώματα και με το μονόγραμμα LV να είναι φτιαγμένο από μητέρα του μαργαριταριού και αλιώτιδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.