ΣΤΙΛ

Η Olivia Palermo μας έδειξε πώς θα φορέσουμε το πιο γιορτινό χρώμα, ακόμα και στο lockdown


Μάρθα Κουμπάνη

30 Νοεμβρίου 2020

Η Olivia Palermo μας έδειξε πώς θα φορέσουμε το πιο γιορτινό χρώμα, ακόμα και στο lockdown

Οι γιορτές πλησιάζουν και ακόμα να γίνει άρση του Lockdown. Oι περισσότερες από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι και λίγες είναι εκείνες που ντύνονται και πηγαίνουν στο γραφείο. Μέσα σε όλη αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη, θέλουμε να αισθανθούμε κάτι από τη λάμψη και τη festive διάθεση των Xριστουγέννων.

Τα Working From Home σύνολα περιλαμβάνουν κυρίως cozy και άνετα sets, και φόρμες, με εξαίρεση τα Zoom Meetings, στα οποία επιλέγουμε κάποιο πιο επίσημο top ή πουκάμισο, όπου ίσως προσθέσουμε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια για μια δόση glam. Και θα μου πείτε, πώς να ντυθούμε για τις φετινές γιορτές, ενώ είμαστε στο σπίτι:

Τα κατακόκκινα σύνολα και οι παγιέτες είναι too much για τώρα, ΕΚΤΟΣ αν τα συνδυάσετε σωστά. H Οlivia Palermo, (ξέρετε ότι της έχω αδυναμία), μόλις μας έδειξε τον τρόπο να φορέσουμε το κατεξοχήν γιορτινό χρώμα, head to toe, χωρίς να δείχνει υπερβολικό, ακόμα και στο lockdown.

Το It girl φόρεσε κόκκινο leather παντελόνι και κόκκινο πλεκτό, καταφέρνοντας να τα ισορροπήσει και να τα κάνει να δείχνουν πιο "ήσυχα" με το μπεζ παλτό της. Ολοκλήρωσε με embellished ψηλοτάκουνα και κομψό μεταξωτό μαντήλι. Το look είναι ιδανικό για το γραφείο, ενώ όσες δουλεύουν από το σπίτι μπορούν να αντικαταστήσουν τις γόβες με flats, όπως loafers ή οxford shoes.

 

jenny.gr

To μυστικό της επιτυχίας του outfit είναι το μπεζ παλτό, ένα διαχρονικό πανωφόρι που οι περισσότερες έχουμε στην ντουλάπα μας. Τα neutrals είναι η τέλεια επιλογή για να κάνετε μια έντονη απόχρωση να δείχνει πιο "προσγειωμένη" και το combo μπεζ/κόκκινο από τα πιο κλασικά.

Η Olivia συνεχίζει τις κομψές εμφανίσεις ενώ μας εμπνέει να μην εγκαταλείψουμε το στιλ μας στην καραντίνα και να φορέσουμε τακούνια στον δρόμο για το γραφείο. Plus, είναι εκείνη που περισσότερο από κάθε άλλη fashion insider, λέει ναι, στα elegant μαντήλια στη θέση μιας κοινής και βαρετής μάσκας. Τα συνοδεύει με τα αγαπημένα της κοσμήματά και γυαλιά ηλίου.

jenny.gr

Δείτε ακόμα: OLIVIA PALERMO: Τα looks της στην καραντίνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.