ΣΤΙΛ

H Sophia Loren ποζάρει για πρώτη φορά με οικολογική γούνα με την υπογραφή Stella McCartney


Μάρθα Κουμπάνη

4 Δεκεμβρίου 2020

H Sophia Loren ποζάρει για πρώτη φορά με οικολογική γούνα με την υπογραφή Stella McCartney

Η γυναίκα που ταυτίστηκε όσο καμία άλλη με την ιταλική φινέτσα, μία από τις μεγαλύτερες divas μέχρι και σήμερα, είναι η Sophia Loren.

Σήμερα στα 86 της ποζάρει, φορώντας το πιο αριστοκρατικό πανωφόρι, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μια εντυπωσιακή συνθετική γούνα. Την οικολογική γούνα τής έκανε δώρο η σχεδιάστρια Stella McCartney για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός επέστρεψε πρόσφατα στην υποκριτική ύστερα από 11 χρόνια απουσίας, ως πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής ταινίας «Η ζωή μπροστά σου» του Netflix, την οποία σκηνοθετεί ο γιος της. Όλοι μιλούν για μια εξαιρετική ερμηνεία που είναι πιθανό να της χαρίσει ένα δεύτερο βραβείο Όσκαρ.

Η Stella McCartney δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα της: «Νιώθω τιμή που μια εμβληματική, stylish, chic, απίστευτη γυναίκα όπως η Sophia Loren φόρεσε για πρώτη φορά μια vegan γούνα και συγκεκριμένα τη δική μου, η οποία είναι οργανική και cruelty-free».

«Η θρυλική Sophia Loren είναι η ενσάρκωση της απόλυτης γυναίκας, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση όσον αφορά το δώρο για τα 86α γενέθλιά της, από τη Stella McCartney και την PETA. Πρόκειται για ένα παλτό φτιαγμένο από υλικό KOBA, η πρώτη οργανική, vegan και cruelty-free εναλλακτική για τη γούνα στον κόσμο».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.