ΣΤΙΛ

Η Natacha Ramsay-Levi εγκαταλείπει τη θέση της creative director του οίκου Chloé


Μάρθα Κουμπάνη

4 Δεκεμβρίου 2020

Η Natacha Ramsay-Levi εγκαταλείπει τη θέση της creative director του οίκου Chloé

Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς η Natacha Ramsay-Levi παραιτήθηκε από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας του οίκου Chloé. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, παρουσίασε κομψές συλλογές που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες τεχνικές ραπτικής και bohème στοιχεία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον οίκο Chloé γι’ αυτήν την ευκαιρία», δήλωσε η Ramsay-Levi σε post που δημοσίευσε. “Είμαι εξίσου ευγνώμων για την υποστήριξή του στην απόφασή μου να αφήσω τη θέση μου. Το κάνω με μια αίσθηση ελπίδας για την ανάπτυξη αυτής της μεγάλης μάρκας και την ανανεωμένη δέσμευσή της για μια ουσιαστική και ισχυρή θηλυκότητα.”

Η Ramsay-Levi συνέχισε περαιτέρω να εξηγεί ότι η απόφασή της ήταν άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19 και του κοινωνικού απολογισμού της βιομηχανίας μόδας. «Είναι αυτή η στιγμή που με κάνει να σκέφτομαι το μέλλον μου διαφορετικά και την επιθυμία να αναζητήσω νέες ευκαιρίες», είπε.

«Η Natacha συνέβαλε σημαντικά στο Chloé, φέρνοντας στο επίκεντρο την ευφυΐα και την αίσθηση του στόχου που καθορίστηκε από την ιδρύτρια μας, Gaby Aghion», δήλωσε ο Riccardo Bellini, Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου. “Είναι ένα σημαντικό μέλος αυτής της περήφανης παράδοσης των γυναικών που έχουν σχεδιάσει για τον Chloé. Η δημιουργική της ηγεσία και το όραμά της έχουν γράψει ένα ισχυρό και ουσιαστικό κεφάλαιο στην ιστορία μας.”

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.