ΣΤΙΛ

Gucci: Ενισχύει την UNICEF USA και εξασφαλίζει ότι τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα εμβόλια COVID-19


Μάρθα Κουμπάνη

6 Δεκεμβρίου 2020

Gucci: Ενισχύει την UNICEF USA και εξασφαλίζει ότι τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα εμβόλια COVID-19

Ο ιταλικός κολοσσός Gucci συνεχίζει τη δέσμευσή του να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19, κάνοντας μια δωρεά 500.000 $ στην UNICEF USA μέσα από την #GucciCommunity, για να διασφαλίσει ότι το μελλοντικό εμβόλιο COVID-19 θα προμηθεύεται και θα διανέμεται ισότιμα ​​στις πιο ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Για να ενθαρρύνει την παγκόσμια αλληλεγγύη για αυτό το έργο και να καλέσει περαιτέρω την κοινότητά της, η Gucci θα δωρίσει επίσης τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν για το έργο της UNICEF μέσω της «δωρεάς 21 ημερών». Οι συνεισφορές πραγματοποιούνται μέσω https://gucci.benevity.org/community από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 26 Δεκεμβρίου 2020.

«Καθώς η πανδημία απειλεί την προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού σε όλο τον κόσμο, η UNICEF εργάζεται για τη δίκαιη παγκόσμια προσφορά και διανομή ενός ασφαλούς εμβολίου COVID-19 όταν είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Michael J. Nyenhuis, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος , UNICEF ΗΠΑ. «Η UNICEF USA είναι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξη της Gucci για να βοηθήσει την παγκόσμια αλληλεγγύη και τη δέσμευσή της να βοηθήσει κάθε παιδί να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει».

 

jenny.gr

«Κανείς δεν είναι πραγματικά ελεύθερος αν δεν είμαστε όλοι ελεύθεροι: αυτό περιλαμβάνει επίσης την απαλλαγή από ασθένειες», δήλωσε ο Marco Bizzarri, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gucci. “Τώρα που το εμβόλιο COVID-19 φαίνεται να είναι έτοιμο για χρήση, η πραγματική πρόκληση είναι να διασφαλιστεί ότι προμηθεύεται και διανέμεται δίκαια. Γι ‘αυτό, στο πλαίσιο της έκκλησης δράσης «Είμαστε όλοι σε αυτό μαζί» που ξεκινήσαμε τον Μάρτιο, ανακοινώνουμε σήμερα μια δωρεά 500.000 δολαρίων στη UNICEF ΗΠΑ, για να βοηθήσουμε στην εξασφάλιση εμβολίων COVID-19 στις πιο ευάλωτες κοινότητες του κόσμου. Τις επόμενες 21 ημέρες, όλοι καλούνται να κάνουν τις δωρεές τους, μεγάλες ή μικρές. Αυτή είναι μια παγκόσμια μάχη, μια παγκόσμια προσπάθεια – συνέχισε ο Bizzarri – και η δέσμευση πρέπει επίσης να είναι παγκόσμια.”

Η παγκόσμια πανδημία δεν είναι απλώς μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, αλλά και μια κρίση για τα δικαιώματα των παιδιών, η οποία απειλεί να έχει διαρκή αποτελέσματα για την πρόοδο μιας ολόκληρης γενιάς. Επιπλέον, απαντώντας θετικά στο αίτημα του COVAX, η Gucci δεσμεύεται να υποστηρίξει τον Access to COVID-19 Tools Accelerator ή αλλιώς την παγκόσμια συνεργασία για την Επιτάχυνση της Ανάπτυξης, Παραγωγής και Ισότιμης Πρόσβασης σε Νέα COVID-19 διαγνωστικά, θεραπευτικά και εμβόλια.

Η συμβολή της Gucci στη UNICEF θα υποστήριξει δραστηριότητες όπως: δοκιμαστικά κιτ που βοηθούν στη διακοπή της κοινοτικής μετάδοσης, εξοπλισμός ψυχρής αλυσίδας (αλυσίδες εφοδιασμού ελεγχόμενης θερμοκρασίας) για τη διατήρηση αποτελεσματικών δόσεων εμβολίων καθώς η UNICEF τα παραδίδει σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, το κόστος μεταφοράς εμβολίων, συμπυκνωτές οξυγόνου με αξεσουάρ για παροχή θεραπείας οξυγόνου και παρακολούθησης ασθενών και μάσκες προσώπου για να προστατευτεί το προσωπικό.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.