ΣΤΙΛ

H Victoria Beckham απέδειξε ότι η πανδημία δεν σημαίνει το τέλος του evening wear: Mπορούμε ακόμα να ντυθούμε γιορτινά


Μάρθα Κουμπάνη

8 Δεκεμβρίου 2020

H Victoria Beckham απέδειξε ότι η πανδημία δεν σημαίνει το τέλος του evening wear: Mπορούμε ακόμα να ντυθούμε γιορτινά

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο πιο γιορτινά γίνονται τα σύνολα των διασημοτήτων. Πιο πρόσφατο το παράδειγμα της Victoria Beckham, η οποία βγήκε στο Λονδίνο με ένα φόρεμα άκρως festive και εντυπωσιακό σε φλογερό κόκκινο. Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή της Resort 2021. Η χαλαρή σιλουέτα και ο ρομαντικός γιακάς το κάνουν κατάλληλο για μια επίσημη περίσταση ακόμα και για ρεβεγιόν, όμως εκείνη επέλεξε το συγκεκριμένο look για να επισκεφθεί το κατάστημα της στο Mayfair και να προσθέσει λίγο glam στην ημέρα της.

Οι περισσότερες θα συνδύαζαν ένα head to toe κόκκινο σύνολο με γόβες στο ίδιο χρώμα ή σε πράσινο για μια πιο χριστουγεννιάτικη προσέγγιση.

jenny.gr

Στη Victoria Beckham όμως, αρέσει να παίζει, να πειραματίζεται και άρα να συνδυάζει απροσδόκητα χρώματα.  Έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει το outfit της με neon ροζ VB 90. Η σχέση αγάπης της Beckham με τα φλούο παπούτσια κρατάει χρόνια. Και ενώ το στιλ της είναι αρκετά minimal, τα παπούτσια είναι μια αρένα όπου η πρώην pop star και νυν σχεδιάστρια γίνεται πιο τολμηρή. 

Λαμβάνοντας υπόψιν την αγάπη της για φωτεινά, τολμηρά (και επικίνδυνα ψηλά) τακούνια, είναι λογικό ότι η VB θα συνδύαζε ένα τόσο γιορτινό κομμάτι με standout παπούτσια. Το 2020 τα χριστουγεννιάτικα πάρτι θα είναι ελάχιστα αλλά η τολμηρή επιλογή της αποδεικνύει ότι ακόμη και τα festive outfits μπορούν να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.