ΣΤΙΛ

Dolce & Gabbana Family Affair: O ιταλικός οίκος παρουσιάζει την Alta Moda μέσα από 3 films


Μάρθα Κουμπάνη

11 Δεκεμβρίου 2020

Dolce & Gabbana Family Affair: O ιταλικός οίκος παρουσιάζει την Alta Moda μέσα από 3 films

Το δίδυμο των Domenico Dolce και Stefano Gabbana επιστρέφουν για να παρουσιάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά την Alta Moda.

Υπό τις συνθήκες της πανδημίας και του social dinstancing ο οίκος Dolce&Gabbana ετοίμασε τρία films, με τον τίτλο "Family Affair", αφιερωμένα στο Μιλάνο "την πόλη της ραφιναρισμένης λάμψης και κομψότητας", όπως την περιγράφουν οι ίδιοι.

Οι τρεις πράξεις του "Family Affair", που λαμβάνουν χώρα στο Palazzo Dolce&Gabbana, καταγράφουν "το πορτραίτο των αντικρουόμενων γενεών, των αντιθέσεων που οδηγούν σ' ένα μοναδικό νέο όραμα" και παρουσιάζουν παράλληλα τις Alta Moda, Alta Sartoria και Alta Gioielleria συλλογές.

"Η έμπνευση πίσω από αυτές τις συλλογές είναι μια μεγάλη οικογένεια που συγκεντρώνεται γύρω από ένα τραπέζι για μια γεμάτη ζεστασιά και αγάπη, περίσταση μετά από καιρό", αναφέρει το brand στην ανακοίνωσή του. Και προσθέτει: "Είμαι μια συνάντηση μεταξύ διαφορετικών γενεών: πατεράδες, κόρες, γιοι, εγγόνια, γιαγιάδες".

Το πρώτο film Alta Gioielleria έρχεται να μας εντυπωσιάσει με τη συλλογή κοσμημάτων, την οποία το brand περιγράφει ως εξής: "Αυτή η συλλογή είναι ένα έμβλημα του Fatto a Mano (χειροποίητα) και της δεξιοτεχνίας, με ποικίλες δημιουργίες που αποτελούνται από πολύτιμους λίθους και πολύχρωμα πετράδια. Η απόλυτη έκφραση της αγάπης και της ομορφιάς".

Δείτε το video "Family Affair: Alta Gioielleria":

To δεύτερο film είναι το Alta Moda, όπου η νέα συλλογή Υψηλής Ραπτικής παρουσιάζεται σε μια μεγάλη σάλα γύρω από ένα πιάνο. Μοντέλα όλων των ηλικιών παρελαύνουν με τις εκκεντρικές δημιουργίες όλο χρώμα και prints, και φορώντας μοντέρνες περούκες.

Το τρίτο μέρος της Family Affair είναι η Alta Sartoria που δεν είναι άλλη από την ανδρική συλλογή των D&G. Kαι εδώ άνδρες κάθε ηλικίας και χρώματος γίνονται μια οικογένεια, φορούν τα πιο επίσημα κι εντυπωσιακά κοστούμια και συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι όπου παίζουν χαρτιά.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.