ΣΤΙΛ

Oscar De La Renta Pre-Fall 2021: Μια έκρηξη χρωμάτων με πρωταγωνίστρια την Irina Shayk


Μάρθα Κουμπάνη

12 Δεκεμβρίου 2020

Oscar De La Renta Pre-Fall 2021: Μια έκρηξη χρωμάτων με πρωταγωνίστρια την Irina Shayk

Το χρώμα είναι ένα κομμάτι της ταυτότητας του οίκου Oscar De La Renta, αλλά υπάρχει κάτι στις χαρούμενες αποχρώσεις της πιο πρόσφατης συλλογής που την κάνει να ξεχωρίζει. Για το Pre-Fall 2021, η Laura Kim και ο Fernando Garcia έδωσαν αισιοδοξία με τη μορφή ηλιόλουστων κίτρινων, μωβ ροζ, μανταρίνι και glossy πράσινων.

Πράγματι, το σχεδιαστικό ντουέτο είχε στο μυαλό του «χαρούμενες καλοκαιρινές μέρες». Απόδειξη: παιχνιδιάρικά pineapple prints, σε co-ords, κοστούμια και μίνι φορέματα, καθώς και λεπτομέρειες με κροσέ στο χέρι, φαρδιά καπέλα και έντονες ρίγες.

Και επειδή αυτός είναι το ODLR, ένας οίκος με κομψότητα και βραδινά ενδύματα στο ίδιο του το DNA, ακόμη και η πιο απλή εμφάνιση είχε ακόμα έναν άλλο αέρα και αίγλη. Εντυπωσιακά καφτάνια, φλοράλ τυπώματα από το αρχείο, δομημένα και στράπλες φορέματα - μερικές φορές με ένα ασορτί opera coat.ταφτας και παγιέτες έδωσαν τον τόνο της πολυτέλειας και του glam.

Για την παρουσίαση της συλλογής, οι σχεδιαστές επιστράτευσαν την καλλονή Irina Shayk και τη Soo Joo Park, τις οποίες φωτογράφησε ο Cass Bird. Η Irina όπως πάντα εντυπωσιακή, ποζάρει με φυσικό μακιγιάζ και χαρίζει στον φακό το πιο όμορφο χαμόγελο της μέσα σε ένα σμαραγδί gown, ένα κρεμ φόρεμα με διακριτικά florals και ένα ροζ set. Iconic!

Δείτε την συλλογή:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.