ΣΤΙΛ

Bottega Veneta S/S 2021: Eκεί εντοπίσαμε τα πιο hot αξεσουάρ της επόμενης σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

16 Δεκεμβρίου 2020

Bottega Veneta S/S 2021: Eκεί εντοπίσαμε τα πιο hot αξεσουάρ της επόμενης σεζόν

Η συλλογή Salon 01 του Bottega Veneta φαίνεται να ήταν μία από τις πιο αποκλειστικές παρουσιάσεις του 2020, καθώς ο ιταλικός οίκος μόδας παρουσίασε τη νέα συλλογή σε ένα μικρό κοινό στις 9 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Sadler's Wells στο Λονδίνο, πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο oι εικόνες και το βίντεο της παρουσίασης μόλις κυκλοφόρησαν. Ο Daniel Lee δεν απογοήτευσε ούτε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αντίθετα μας προσέφερε μια σειρά από πραγματικά ενδιαφέροντα αξεσουάρ και trends, τα οποία δεν βλέπουμε την ώρα να δοκιμάσουμε την επόμενη σεζόν.

Κομψά πλεκτά και χαλαρές γραμμές είναι ανάμεσα στις προτάσεις του Daniel Lee για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο σχεδιαστής από την δεκαετία του ’60. Τα μοντέλα περπάτησαν στο ατμοσφαιρικό φως του runway, φορώντας floral και λιτά πουκάμισα με φούστες και mules με chunky τακούνια. Τα αξεσουάρ ήταν εκείνα που τελικά έκλεψαν την παράσταση.

Τα πολύχρωμα prints στόλισαν τα looks κυριολεκτικά από πάνω ως κάτω, ενώ οι πλεκτές τσάντες με χερούλι μας γύρισαν δεκαετίες πίσω.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits