ΣΤΙΛ

Είναι αλήθεια: Τα 80's κολάν με χρώμα επέστρεψαν και διχάζουν


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2020

Είναι αλήθεια: Τα 80's κολάν με χρώμα επέστρεψαν και διχάζουν

Οι αθλητικές φόρμες ήταν το It piece του jogging στην δεκαετία του '70. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80, το athleisure αποτελούνταν από φωτεινά κορμάκια και leggings από σφιχτό spandex σε συνδυασμό με γκέτες. Και στη δεκαετία του '90, οι γυναίκες συνέχισαν να φορούν bodies πάνω από κολάν ή μακριές κάλτσες κατά την διάρκεια των step classes, αυτή την φορά με έντονα και ζωηρά prints. Με την πάροδο των ετών, πολλά από αυτά τα sporty στιλ έχουν επιστρέψει, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα leggings της δεκαετίας του '80 με πολύ, και φωτεινό χρώμα να εντάσσονται στα καθημερινά looks. Γκέτες προαιρετικές.

Mε ankle boots και oversized blazers

Πολλές διάσημες fashion influencers φορούν τώρα έντονα ροζ, τιρκουάζ ή κίτρινα κολάν spandex στο Instagram. Η επιστροφή τους δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι τα απλά μαύρα κολάν παραμένουν σταθερή αξία στην γκαρνταρόμπα, ενώ ταυτόχρονα οι συνθήκες του εγκλεισμού στο σπίτι θέτουν ως προτεραιότητα την άνεση. Ένας ακόμα λόγος, που το fashion crowd επιλέγει neon αποχρώσεις και χαρούμενα χρώματα, είναι σίγουρα η ανάγκη όλων για αισιοδοξία.

Tα συνδυάζουν με pastel αποχρώσεις

Με puffer jackets με ή χωρίς prints

Mε λευκό σακάκι και ψηλοτάκουνα στο ίδιο χρώμα

Με πλεκτά και μινιμαλ flat

Με peter pan collars για ένα preppy αποτέλεσμα

Με μπαντάνες και clogs για ένα 70s look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.