ΣΤΙΛ

Τα "incognito" looks της Gigi Hadid: Mε σοφιστικέ παλτό στη βόλτα με την κόρη της


Μάρθα Κουμπάνη

20 Δεκεμβρίου 2020

Τα "incognito" looks της Gigi Hadid: Mε σοφιστικέ παλτό στη βόλτα με την κόρη της

Η Gigi Hadid διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και είναι έτοιμη να απολαύσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη της.

To 24χρονο μοντέλο έκανε πριν από λίγες ημέρες και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Gigi λατρεύει το χιόνι και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη στιγμή για να φορέσει τα πιο εντυπωσιακά οversized παλτό της και να δημιουργήσει "incognito" looks

Στην πρόσφατη έξοδο της επέλεξε να φορέσει Μακρύ κοτλέ παλτό σε γλυκιά καμηλό απόχρωση. Το πανωφόρι της είχε έντονους ώμους και ανδρική γραμμή, ενώ τρεις μαύρες ρίγες κοσμούσαν το ένα μανίκι. 

Το σύνολο ολοκλήρωσε με Louis Vuitton bucket hat, με γούνινη επένδυση στο ίδιο χρώμα με το παλτό. Από μέσα φορούσε κλασικό λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Για μια ακόμα φορά απέδειξε την αδυναμία της στα Dr. Martens μποτάκια.

jenny.gr

Ο φακός την απαθανάτισε όμως και δεύτερη φορά. Το μοντέλο επέλεξε και πάλι μακρύ παλτό που συνδύασε με τζιν jacket από μέσα, κάνοντας το πιο ενδιαφέρον και stylish layering, με ζιβάγκο, κολάν μποτάκια και τραγιάσκα.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS