ΣΤΙΛ

H εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα της Chanel


Μάρθα Κουμπάνη

22 Δεκεμβρίου 2020

H εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα της Chanel

O κορυφαίος γαλλικός οίκος Chanel μόλις ανακοίνωσε πως η Charlotte Casiraghi, εγγονή της Grace Kelly και κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό, είναι νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος του oίκου. Η ίδια θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για τη συλλογή Ready-to-Wear Spring-Summer 2021, η οποία φωτογραφήθηκε στο Monaco από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Παράλληλα θα συμμετέχει σε ένα νέο project του οίκου με θέμα τη λογοτεχνία και ποίηση με τον τίτλο Literary rendez vous at rue Cambon”.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας επισφραγίζει μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας, που ξεκίνησε από τον Karl Lagerfeld και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την creative director Virginie Viard. H Charlotte Kasiraghi υπήρξε από μικρή ηλικία πιστή οπαδός του οίκου, καθώς όχι μόνο επιλέγει συχνά δημιουργίες του, αλλά και δίνει το παρών σε κάθε show.

Με πτυχίο φιλοσοφίας και πάθος για τη λογοτεχνία και την ποίηση – μια τέχνη στην οποία o Karl Lagerfeld την μύησε σε νεαρή ηλικία – η νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος της CHANEL είναι Πρόεδρος του Rencontres philosophiques de Monaco, μιας ένωσης που ίδρυσε το 2015, της οποίας στόχος είναι ο εορτασμός και η προώθηση της φιλοσοφίας.

Διαιωνίζοντας την άνευ όρων αγάπη για τη λογοτεχνία της Gabrielle Chanel και του Karl Lagerfeld, ο οίκος CHANEL, η Virginie Viard και η Charlotte Casiraghi θα παρουσιάσουν σύντομα ένα έργο με τίτλο Les Rendez-vous littéraires rue Cambon.

Πρόκειται για θεματικές συναντήσεις, που θα μεταδίδονται στον ιστότοπο και τα social media της CHANEL, θα φέρνουν σε επαφή γυναίκες συγγραφείς και ηθοποιούς, μαζί με φίλους του οίκου, για να διαβάσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τη μοναδική τους οπτική για το δικό τους έργο ή για άλλες ιστορικές ή σύγχρονες λογοτεχνικές προσωπικότητες που θαυμάζουν.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.