ΣΤΙΛ

Saint Laurent «Summer of '21»: Το ατμοσφαιρικό φιλμ του για την καλοκαιρινή συλλογή σε σκηνοθεσία του Gaspar Noé


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιανουαρίου 2021

Saint Laurent «Summer of '21»: Το ατμοσφαιρικό φιλμ του για την καλοκαιρινή συλλογή σε σκηνοθεσία του Gaspar Noé

Μετά το συγκλονιστικό virtual show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 στο οποίο τα μοντέλα περπάτησαν πάνω σε τεράστιους αμμόλοφους, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Γαλλικού οίκου Saint Laurent Anthony Vaccarello επιστρέφει.

Δημιούργησε μια ατμοσφαιρική ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Gaspar Noé.

Από τις πρώτες κιόλας σκηνές του video με soundtrack το I Feel Love της Donna Summer κρατά τον θεατή σε εγρήγορση, την ώρα που παιχνιδιάρικες σκιές σε ένα δάσος φωτίζονται κάτω από το γοητευτικό καλοκαιρινό λυκόφως. Το μοντέλο Aylah Mae Peterson- τρέχει τρομαγμένη και βρίσκει καταφύγιο σε μια επιβλητική έπαυλη, στους διαδρόμους, της οποίας συναντά άλλες γυναίκες μοντέλα να περπατούν και να περνούν από τη μία αίθουσα στην άλλη.

Ταυτόχρονα, ο σκηνοθέτης μάς συστήνει την 74χρονη ηθοποιό Charlotte Rampling, μια αινιγματική παρουσία με μάξι φλοράλ φόρεμα σε 60's στιλ. Η γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη και αναχωρεί αποφασιστική για την σκηνή του θεάτρου και το λυτρωτικό φινάλε.

Δείτε το φιλμ:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.