ΣΤΙΛ

Η εμβληματική Catherine Deneuve στην ανοιξιάτικη καμπάνια του Anthony Vacarello για τον Saint Laurent


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιανουαρίου 2021

Η εμβληματική Catherine Deneuve στην ανοιξιάτικη καμπάνια του Anthony Vacarello για τον Saint Laurent

Η Catherine Deneuve υπήρξε για δεκαετίες μούσα του εκλιπόντος Yves Saint Laurent και τώρα επιστρέφει ως το πρόσωπο του οίκου σε μια νέα καμπάνια για την άνοιξη από τον φωτογράφο David Sims.

jenny.gr

Η Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία έγινε η επιτομή του στιλ του Saint Laurent στο δράμα του 1967 "Belle de Jour" (H Ωραία της Ημέρας), εμφανίζεται στις ασπρόμαυρες εικόνες να φορά μια κομψή καμπαρντίνα που σχεδιάστηκε από τον creative director, Anthony Vaccarello. Σε μια φωτογραφία, κρατά ένα λεπτό μεταλλικό αντικείμενο που μοιάζει να είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο.

jenny.gr

Κατά τη διάρκεια της μακράς και στενής φιλίας τους, η Deneuve συγκέντρωσε μια σειρά από ρούχα του διάσημου οίκου, τα οποία πούλησε για 1 εκατομμύριο δολάρια στο Christie's Paris το 2019. Το Μουσείο Yves Saint Laurent προαγόρασε τρεις παρτίδες, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου cocktail dress από σιφόν από τη συλλογή του Fall 1972.

H Deneuve δίνει συχνά το παρών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρακολουθώντας τα shows των Saint Laurent, Louis Vuitton και Jean Paul Gaultier. Τον Σεπτέμβριο, παρουσίασε μια capsule collection που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία A.P.C. και το 2018 εμφανίστηκε σε μια ταινία μικρού μήκους για τo label παπουτσιών Roger Vivier.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.