ΣΤΙΛ

To μπουφάν-εμμονή των fashion girls από τη συλλογή The North Face x Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιανουαρίου 2021

To μπουφάν-εμμονή των fashion girls από τη συλλογή The North Face x Gucci

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της North Face με τον οίκο Gucci είναι γεγονός. Όλοι μιλούν για την καμπάνια, η οποία αποπνέει αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια και εξερεύνηση, ενώ τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζουν στοιχεία των δύο trademarks με τον πιο κομψό και retro τρόπο.

Puffer jackets, αλλά και φούστες-sleeping bags, αρβύλες, backpacks, κομμάτια ρούχα και αξεσουάρ που πατούν σε σχέδια της North Face από τη δεκαετία του ’70. Όλα τους στολίζονται με τη γνωστή μαξιμαλιστική αισθητική του ιταλικού κολοσσού και έχουν από την πρώτη στιγμή κερδίσει το fashion crowd, που αδημονούσε για την κυκλοφορία της συλλογής.

Ανάμεσά τους, ένα μπουφάν έχουν ήδη λατρέψει τα κορίτσια της μόδας και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει cult item.

To stylish μπουφάν σε μπεζ/χρυσό χρώμα με το λογότυπο του Gucci σε όλη την επιφάνεια του φαίνεται ότι θα γίνει το αγαπημένο των it girls, οι οποίες το φορούν με cargo παντελόνια, T-shirts και πλεκτά.

Ταιριάζει ιδανικά πάνω από το τζιν παντελόνι, αλλά και τις αμέτρητες tracksuits που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ οι πιο γενναίες δεν θα διστάσουν να το φορέσουν πάνω από ρομαντικά φορέματα από τούλι και θηλυκές midi φούστες.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.